Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Dacia Logan autó izzó

A Dacia Logan egy megfizethető és praktikus autó, amely a megbízhatóságáról és az egyszerű karbantartásáról híres. Az autó világítási rendszere is ezt a filozófiát tükrözi, amely különböző típusú izzókat használ a különböző világítási feladatokhoz. Ismerd meg, milyen fényforrásokkal találkozhatsz a Dacia Logan-ban, és hogyan biztosíthatod a megfelelő világítást az autódban.

A Dacia Logan első fényszórói halogén izzókat használnak, amelyek költséghatékonyak és könnyen cserélhetők. A legtöbb Logan modellben H4 típusú halogén izzókat találsz, amelyek egyszerre látják el a tompított és a távolsági fény feladatát. Az H4 izzók 60/55 wattos teljesítménnyel működnek, és megbízható fényt biztosítanak az éjszakai vezetéshez. A halogén izzók cseréje egyszerű folyamat, amelyet akár otthon is elvégezhetsz, ha követed az autó kézikönyvében található utasításokat.

A helyzetjelző lámpák és az irányjelzők szintén halogén izzókat használnak. A helyzetjelző lámpákhoz általában T10 vagy W5W típusú izzókat alkalmaznak, amelyek kis méretűek, de erős fényt adnak. Az irányjelzők esetében PY21W típusú izzókat találsz, amelyek narancssárga színű fényt bocsátanak ki, biztosítva a megfelelő jelzést a többi közlekedő számára.

A ködlámpák fontos szerepet játszanak a rossz látási viszonyok közötti vezetésben. A Dacia Logan ködlámpái H11 típusú halogén izzókat használnak, amelyek erős és széles sugárban világítják meg az utat, növelve ezzel a biztonságot ködös időben vagy éjszaka. Ezek az izzók is könnyen cserélhetők, és fontos, hogy mindig tartsd őket jó állapotban, hogy szükség esetén megfelelő fényt biztosítsanak.

A hátsó lámpák esetében a Dacia Logan különböző típusú izzókat használ a különböző funkciókhoz. A féklámpák P21W típusú izzókkal működnek, amelyek erős piros fényt bocsátanak ki, jelezve a többi járművezetőnek, hogy lassítasz vagy megállsz. A hátsó helyzetjelző lámpák R5W vagy W5W típusú izzókat használnak, amelyek biztosítják, hogy az autód hátulja jól látható legyen éjszaka vagy rossz időjárási körülmények között. Az irányjelzők és a tolatólámpák is P21W vagy PY21W típusú izzókat használnak, amelyek narancssárga vagy fehér fényt bocsátanak ki, jelezve a jármű irányváltoztatási szándékát vagy tolatását.

A belső világítás is fontos szerepet játszik az autó kényelmében és funkcionalitásában. A Dacia Logan belső világítása általában halogén vagy LED izzókkal működik, attól függően, hogy melyik modellt és felszereltségi szintet választod. Az olvasólámpák, a lábtérvilágítás és a csomagtérvilágítás mind olyan területek, ahol a megfelelő fény biztosítása elengedhetetlen. A LED izzók hosszabb élettartamúak és energiatakarékosabbak, mint a hagyományos halogén izzók, így ha lehetőséged van rá, érdemes lehet ezeket választani a belső világítás modernizálásához.

A Dacia Logan megfelelő világítása nem csak a biztonságot növeli, hanem a vezetési élményt is kellemesebbé teszi. A Lumenet kínálatában biztosan megtalálod a legideálisabb fényforrásokat az autódhoz, legyen szó halogén vagy LED technológiáról. Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizd az autód világítását, és szükség esetén cseréld ki az elhasználódott izzókat, hogy mindig a lehető legjobb fényt biztosíthasd magad és más közlekedők számára az úton.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket