Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Citroen Spacetourer (2016-) autó izzó

A Citroen Spacetourer, amely 2016-tól napjainkig gyártott modell, egy modern, sokoldalú és kényelmes egyterű, amely ideális választás nagycsaládosok és vállalkozások számára egyaránt. A jármű tágas belső terével, fejlett technológiájával és stílusos megjelenésével emelkedik ki a kategóriájában. A világítástechnikai megoldások a Citroen Spacetourer esetében is kulcsfontosságúak, mivel ezek biztosítják a biztonságos közlekedést és a kényelmet minden körülmények között. Az alábbiakban részletesen megismerheted a Citroen Spacetourer világítási rendszerét és a hozzá illő fényforrásokat.

Az első fényszórók a Citroen Spacetourer esetében halogén és LED technológiával egyaránt elérhetők. Az alapfelszereltségű modellek halogén fényszórókkal vannak ellátva, amelyek H7 típusú izzókkal működnek. A H7 izzók erős és stabil fényt biztosítanak, amely megfelelő látási viszonyokat teremt éjszaka és rossz időjárási körülmények között. Ezek az izzók könnyen cserélhetők és széles körben elérhetők, így karbantartásuk egyszerű és gazdaságos. A LED fényszórók modern és energiatakarékos megoldást kínálnak, hosszabb élettartammal és jobb fényerővel rendelkeznek, mint a hagyományos halogén izzók. A LED fényszórók tiszta és erős fényt bocsátanak ki, amely javítja a látási viszonyokat, és nagyobb biztonságot nyújtanak éjszaka vagy rossz időjárási körülmények között.

A hátsó lámpák szintén halogén vagy LED izzókkal működnek, amelyek megbízható és erős fényt biztosítanak. Az irányjelzők, féklámpák, helyzetjelzők és ködlámpák mind-mind halogén vagy LED izzókkal vannak ellátva, amelyek megfelelő láthatóságot biztosítanak a többi közlekedő számára. A hátsó lámpákban leggyakrabban használt izzótípusok a P21W és az R5W, amelyek erős fényt nyújtanak, míg a PY21W sárga irányjelző izzók és a P21/5W kombinált féklámpa és helyzetjelző izzók is megtalálhatók. Ezek az izzók biztosítják, hogy a Citroen Spacetourer jól látható legyen a többi közlekedő számára, növelve ezzel a biztonságot.

A ködlámpák különösen fontosak rossz látási viszonyok között, például ködben, esőben vagy havazásban. Az elülső ködlámpák erős és koncentrált fényt bocsátanak ki, hogy jobban megvilágítsák az utat és láthatóvá tegyék az autót más járművek számára. A hátsó ködlámpák pedig biztosítják, hogy a Citroen Spacetourer jól látható legyen a mögötte haladók számára, így növelve a biztonságot rossz időjárási körülmények között is.

A belső világítás is fontos szerepet játszik a Citroen Spacetourer kényelmében és funkcionalitásában. Az olvasólámpák, a kesztyűtartó világítása és a lábtér megvilágítása általában kisebb halogén vagy LED izzókkal működnek. Ezek az izzók segítenek a vezetőnek és az utasoknak éjszaka vagy rossz látási viszonyok között is kényelmesen és biztonságosan használni az autót. A modern LED izzók különösen népszerűek, mivel energiatakarékosabbak, hosszabb élettartamúak, és egyenletesebb, természetesebb fényt biztosítanak.

A fényforrások kiválasztásakor fontos figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerőt. A hidegebb, fehér fényű izzók jobb látási viszonyokat biztosítanak, különösen éjszaka, míg a melegebb, sárgás fényű izzók barátságosabb és kevésbé fárasztó fényt adnak. A LED izzók esetében a magas színvisszaadási index (CRI) különösen fontos, mivel ez biztosítja, hogy a színek természetesebbek és élénkebbek legyenek, ami különösen fontos a belső világításnál.

A Lumenet kínálatában megtalálhatók a Citroen Spacetourer különböző modelljeihez legmegfelelőbb fényforrások, legyen szó első fényszórókról, hátsó lámpákról vagy belső világításról. Vásárlás előtt érdemes alaposan megvizsgálni az autó izzó foglalat típusát és a kívánt fényerőt, hogy a választott fényforrás hosszú távon is megfeleljen az igényeidnek. Az optimális világítás nemcsak a biztonságot növeli, hanem az autó megjelenését és vezetési élményét is javítja, így a Citroen Spacetourer minden utazás és munka során maximális komfortot és biztonságot nyújt.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket