Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Citroen Jumpy (1994-2004) autó izzó

A Citroen Jumpy első generációja, amely 1994 és 2004 között készült, egy megbízható és sokoldalú haszongépjármű, amely számos felhasználási területen bizonyította már hatékonyságát. Az autó világítástechnikai megoldásai különösen fontosak a biztonságos és kényelmes közlekedés szempontjából. Ebben a leírásban részletesen megismerheted a Citroen Jumpy első generációjának világítási rendszerét és a hozzá illő fényforrásokat.

Az első fényszórók a Citroen Jumpy első generációjában halogén technológiával készültek. A leggyakrabban használt izzótípusok a H4 és H7, amelyek erős és stabil fényt biztosítanak. A H4 izzók kombinált tompított és távfényt kínálnak egyetlen izzóban, így egyszerűbbé téve a világítási rendszer karbantartását. A H7 izzók különálló tompított és távfényt biztosítanak, ami javítja a világítás minőségét és hatékonyságát. Ezek az izzók megbízhatóak, könnyen cserélhetők, és széles körben elérhetők, így karbantartásuk egyszerű és gazdaságos.

A hátsó lámpák szintén halogén izzókat használnak, amelyek megbízható és erős fényt biztosítanak. Az irányjelzők, féklámpák, helyzetjelzők és ködlámpák mind halogén izzókkal működnek, amelyek megfelelő láthatóságot biztosítanak a többi közlekedő számára. A hátsó lámpákban leggyakrabban használt izzótípusok a P21W és az R5W, amelyek erős fényt nyújtanak, míg a PY21W sárga irányjelző izzók és a P21/5W kombinált féklámpa és helyzetjelző izzók is megtalálhatók. Ezek az izzók biztosítják, hogy a Citroen Jumpy jól látható legyen a többi közlekedő számára, növelve ezzel a biztonságot.

A ködlámpák különösen fontosak rossz látási viszonyok között, például ködben, esőben vagy havazásban. Az elülső ködlámpák erős és koncentrált fényt bocsátanak ki, hogy jobban megvilágítsák az utat és láthatóvá tegyék az autót más járművek számára. A hátsó ködlámpák pedig biztosítják, hogy a Citroen Jumpy jól látható legyen a mögötte haladók számára.

A belső világítás is fontos szerepet játszik a Citroen Jumpy kényelmében és funkcionalitásában. Az olvasólámpák, a kesztyűtartó világítása és a lábtér megvilágítása általában kisebb halogén izzókat használnak. Ezek az izzók segítenek a vezetőnek és az utasoknak éjszaka vagy rossz látási viszonyok között is kényelmesen és biztonságosan használni az autót. A modern LED izzók is elérhetők ezekhez az alkalmazásokhoz, amelyek energiatakarékosabbak, hosszabb élettartamúak, és egyenletesebb, természetesebb fényt biztosítanak.

A fényforrások kiválasztásakor fontos figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerőt. A hidegebb, fehér fényű izzók jobb látási viszonyokat biztosítanak, különösen éjszaka, míg a melegebb, sárgás fényű izzók barátságosabb és kevésbé fárasztó fényt adnak. A LED izzók esetében a magas színvisszaadási index (CRI) különösen fontos, mivel ez biztosítja, hogy a színek természetesebbek és élénkebbek legyenek, ami különösen fontos a belső világításnál.

A Lumenet kínálatában megtalálhatók a Citroen Jumpy 1994-2004 közötti modelljeihez legmegfelelőbb fényforrások, legyen szó első fényszórókról, hátsó lámpákról vagy belső világításról. Vásárlás előtt érdemes alaposan megvizsgálni az autó izzó foglalat típusát és a kívánt fényerőt, hogy a választott fényforrás hosszú távon is megfeleljen az igényeidnek. Az optimális világítás nemcsak a biztonságot növeli, hanem az autó megjelenését és vezetési élményét is javítja, így a Citroen Jumpy minden utazás és munka során maximális komfortot és biztonságot nyújt.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket