Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Citroen DS5 autó izzó

A Citroen DS5 egy elegáns és innovatív autó, amely a francia autógyártás csúcsát képviseli. Az autó számos modern technológiával és prémium funkcióval van felszerelve, amelyek közül a világítástechnika kiemelkedő szerepet játszik. A DS5 esetében a világítás nem csupán biztonsági elem, hanem a jármű egyedi stílusának és megjelenésének is fontos része.

A Citroen DS5 fényszórói modern és hatékony világítástechnológiát alkalmaznak. Az első fényszórók a halogén, xenon vagy LED technológiával készülhetnek, attól függően, hogy melyik modellváltozatról van szó. A halogén fényszórók esetében a H7 típusú izzók a leggyakoribbak, melyek erős és megbízható fényt biztosítanak. A xenon fényszórók (D1S vagy D3S típusú izzókkal) viszont erősebb és élesebb fényt adnak, amely jobban megvilágítja az utat, különösen éjszaka vagy rossz látási viszonyok között. A LED fényszórók pedig a legmodernebb és leghatékonyabb megoldást kínálják, mivel hosszabb élettartamúak és energiatakarékosabbak a hagyományos izzóknál, valamint rendkívül tiszta és erős fényt bocsátanak ki.

A DS5 hátsó lámpái szintén modern LED technológiával készülnek. A LED-es hátsó lámpák gyorsabb válaszidőt biztosítanak, ami különösen fontos a féklámpák esetében, mivel így a mögötted haladó járművek gyorsabban észlelhetik a fékezést. Az irányjelzők, helyzetjelzők és ködlámpák is LED-es megoldásokkal készülnek, amelyek jobb láthatóságot és nagyobb megbízhatóságot nyújtanak.

A belső tér világítása szintén a Citroen DS5 prémium érzetét hangsúlyozza. Az olvasólámpák, kesztyűtartó világítása és a lábtér megvilágítása mind LED technológiát alkalmaznak, amely kellemes, meleg fényt biztosít, miközben energiatakarékos is. Ezek az apró, de fontos részletek hozzájárulnak ahhoz, hogy a DS5 vezetése és utazása még élvezetesebb legyen.

A fényforrások kiválasztásakor fontos figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerőt. A hidegebb, fehér fényű izzók jobban megvilágítják az utat és növelik a látótávolságot, míg a melegebb, sárgás fényű izzók barátságosabb és kevésbé fárasztó fényt biztosítanak. A LED izzók esetében a magas színvisszaadási index (CRI) biztosítja, hogy a színek természetesebbek és élénkebbek legyenek, ami különösen fontos a belső világításnál.

A Lumenet kínálatában megtalálhatók a Citroen DS5-hez legmegfelelőbb fényforrások, legyen szó első fényszórókról, hátsó lámpákról vagy belső világításról. Vásárlás előtt érdemes alaposan megvizsgálni az autó izzó foglalat típusát és a kívánt fényerőt, hogy a választott fényforrás hosszú távon is megfeleljen az igényeidnek. Az optimális világítás nemcsak a biztonságot növeli, hanem az autó megjelenését és vezetési élményét is javítja, így a DS5 valódi örömet nyújt minden utazás során.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket