Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Citroen C8 autó izzó

A Citroën C8 egy elegáns, tágas és kényelmes egyterű, amelyet 2002 és 2014 között gyártottak. Ez a modell a PSA Peugeot Citroën és a Fiat közös együttműködésének gyümölcse, melynek célja egy sokoldalú és megbízható családi autó megalkotása volt. A C8-at a PSA csoport Sevel Nord üzemében, Franciaországban gyártották.

A Citroën C8 megjelenésekor az autóiparban nagy figyelmet kapott a designja és a praktikus belső kialakítása miatt. A külső megjelenését letisztult vonalak és egyedi Citroën stílusjegyek jellemezték, amelyek időtálló eleganciát sugároztak. Az autó hossza és szélessége impozáns, ami tágas belső teret biztosít a családok számára.

A belső tér egyik legnagyobb előnye a rugalmas üléssorok rendszere. Az autó akár hét személy szállítására is alkalmas, köszönhetően a három különálló, egyenként állítható és kivehető második és harmadik üléssornak. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy az autó tulajdonosai az utasok és a csomagok arányát szükség szerint állítsák be. Az ülések kényelme és a belső tér minőségi anyagai egyaránt hozzájárulnak a kellemes utazási élményhez.

A C8 különféle motorválasztékot kínált, beleértve a benzines és dízel változatokat is. Az egyik legnépszerűbb motor a 2.2 HDi dízel volt, amely megbízható teljesítményt és gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosított. Az autóban alkalmazott technológiák közé tartozott az ABS, az ESP és a légzsákok sokasága, amelyek mind a biztonságos utazást szolgálták.

A Citroën C8 különböző felszereltségi szintekkel volt elérhető, amelyek közül mindenki megtalálhatta a számára legideálisabbat. A felszereltségtől függően az autó rendelkezhetett többek között automata klímaberendezéssel, navigációs rendszerrel, bőrülésekkel és panorámatetővel is. Ezek a kényelmi és luxus kiegészítők tovább növelték az autó értékét és vonzerejét.

Az autóban alkalmazott színhőmérséklet és színvisszaadási technológiák révén a belső tér világítása kellemes és nyugtató hatást keltett. A LED-technológia fejlődésével a későbbi modellekben még hatékonyabb és energiatakarékosabb világítási rendszereket alkalmaztak, amelyek hozzájárultak az autó modern megjelenéséhez.

A Citroën C8 története és technológiai fejlesztései jól tükrözik a márka elkötelezettségét a minőség, a kényelem és a biztonság iránt. A modell ideális választás volt azok számára, akik egy sokoldalú és megbízható családi autót kerestek.

A Lumenet kínálatában biztosan megtalálod a Citroën C8-hoz illő legmegfelelőbb világítástechnikai megoldásokat, legyen szó akár belső világításról, akár a külső fényforrásokról. Érdemes figyelembe venni a fényforrások színhőmérsékletét és színvisszaadási indexét (CRI), hogy a legjobb vezetési élményt és biztonságot érhesd el.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket