Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW Z4 Coupe (E86) 2006 autó izzó

A BMW Z4 Coupé (E86) az első generációs Z4 sportautó kupé változata, amely 2006 és 2008 között volt gyártásban. Az E86 modell a roadster változat alapjaira épült, de egyedi kupé karosszériája és kiemelkedő menetteljesítménye révén különleges helyet foglal el a BMW történetében. A Z4 Coupé különleges megjelenése, sportos karaktere és precíz vezetési élménye miatt máig nagy népszerűségnek örvend a sportautó-rajongók körében.

A Z4 Coupé (E86) külső megjelenése karakteres és dinamikus, azonnal magával ragadja a tekintetet. Az autó hosszú orra, ívelt tetővonala és rövid hátsó része klasszikus sportautó arányokat kölcsönöz neki. Az autó markáns vonalai, a széles sárvédők és a jellegzetes BMW vesék időtálló dizájnt eredményeznek. Az E86 formatervezése egyszerre elegáns és sportos, ami kiválóan tükrözi a benne rejlő vezetési élményt. Az egyedi kupé karosszéria nemcsak a sportos megjelenést erősíti, hanem javítja az autó aerodinamikáját és merevségét is, ami pozitívan hat a vezetési élményre és a teljesítményre.

Az autó belső tere a BMW-re jellemző prémium minőséget és kényelmet kínálja. Az ülések ergonomikus kialakítása és a magas minőségű anyagok biztosítják a kényelmet még hosszabb utazások során is. A műszerfal és a középkonzol kialakítása intuitív és könnyen kezelhető, a klasszikus analóg műszerek pedig a sportos érzést erősítik. A vezetőorientált belső térben minden a sofőr keze ügyében van, ami növeli a vezetési élményt és a biztonságot.

A BMW Z4 Coupé (E86) motorkínálata változatos, és mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb teljesítményt. Az alapmodellek négyhengeres motorjai gazdaságosak és dinamikusak, míg az erősebb hathengeres motorok lenyűgöző teljesítményt és gyorsulást biztosítanak. A Z4 M Coupé változat, amely a BMW M divízió által fejlesztett motorral van felszerelve, különösen lenyűgöző teljesítményt nyújt, és a sportos vezetési élmény csúcsát képviseli. Az M Coupé 3,2 literes, soros hathengeres motorja több mint 300 lóerőt biztosít, és lenyűgöző gyorsulást tesz lehetővé.

A Z4 Coupé futóműve és kormányzása is a sportos vezetési élményt szolgálja. Az autó hátsókerék-hajtású, ami a klasszikus sportautókhoz hasonlóan kiváló irányíthatóságot és vezetési élményt biztosít. Az alacsony súlypont és a jól hangolt felfüggesztés kiváló úttartást és stabilitást nyújt még nagy sebességnél is. A Z4 vezetési élményét tovább fokozza a precíz kormányzás és a gyors váltások, amelyek minden kanyarban és egyenes szakaszon magabiztosságot adnak a vezetőnek.

A BMW Z4 Coupé (E86) világítási rendszere is figyelemre méltó. Az autó halogén fényszórókkal érkezett, amelyek megfelelő fényerőt és látási távolságot biztosítanak. Az opcionális xenon fényszórók azonban jelentős javulást kínálnak, erősebb és tisztább fényt bocsátanak ki, ami különösen hasznos éjszakai vezetés során. A hátsó lámpák és az irányjelzők is fontos szerepet játszanak az autó biztonságában és láthatóságában.

A Z4 Coupé belső világítása kellemes atmoszférát teremt az utastérben, és segít a vezetőnek a műszerfal adatai gyors és egyszerű leolvasásában éjszaka is. Az autó egyszerű, de elegáns belső világítása hozzájárul a vezetési élményhez és a kényelemhez.

Összességében a BMW Z4 Coupé (E86) egy olyan autó, amely minden részletében a vezetési szenvedélyről és a technológiai kiválóságról szól. Az autó dinamikus teljesítménye, elegáns belső tere és időtálló dizájnja minden autós számára felejthetetlen élményt nyújt. Ha egy olyan kétüléses kupét keresel, amely egyesíti a sportosságot, a kényelmet és a modern technológiát, akkor a BMW Z4 Coupé (E86) a tökéletes választás számodra.

Amikor a fényforrások cseréjére kerül sor, érdemes a gyári specifikációknak megfelelő halogén vagy xenon izzókat választani, amelyek hosszabb élettartamot biztosítanak és javítják az autó megjelenését és biztonságát. A Lumenet kínálatában megtalálhatók a BMW Z4 Coupé (E86) világítási rendszereihez szükséges prémium minőségű izzók és egyéb világítási kiegészítők, amelyek biztosítják, hogy autód mindig a legjobb fényben tündököljön, és a legjobb vezetési élményt nyújtsa.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket