Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW M3 (E90) 2007 autó izzó

A 2007-es BMW M3 (E90) modell egy kiemelkedő sportautó, amely híres a lenyűgöző V8-as motorjáról és a precíz vezetési élményéről. Az autó világítástechnológiája is fontos szerepet játszik a megjelenésében és biztonságában, így a megfelelő izzók kiválasztása és cseréje kulcsfontosságú.


A BMW M3 (E90) alapfelszereltségként halogén fényszórókkal volt ellátva, de sok modellben xenon (HID) fényszórók is megtalálhatók. Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a LED izzókra történő átállás, amelyek számos előnyt kínálnak.

A halogén izzók még mindig sok autóban használatosak, mivel olcsók és könnyen cserélhetők. Az E90-es M3 esetében a halogén fényszórók H7 izzókat használnak. Ezek az izzók megfelelő fényerőt biztosítanak, de nem olyan hatékonyak és tartósak, mint a modernebb megoldások.


A xenon fényszórók jelentősen erősebb fényt bocsátanak ki, mint a halogén izzók, és hosszabb élettartammal rendelkeznek. Az E90 M3 xenon fényszórói D1S típusú izzókat használnak, amelyek kékesfehér fényt adnak, jobb látási viszonyokat biztosítva éjszakai vezetésnél.


Az E90 M3-ban található helyzetjelzők és belső világítás izzói szintén modernizálhatók LED izzókkal. A LED technológia alkalmazásával a belső tér világítása fényesebb és energiatakarékosabb lesz, miközben hosszabb élettartamot is biztosít.


Az izzók cseréje egyszerű folyamat lehet, de fontos a megfelelő minőségű és típusú izzó kiválasztása. A Lumenet kínálatában minden szükséges izzót megtalálsz, amely a BMW M3 (E90) világítási rendszeréhez szükséges. A kiváló minőségű izzók hosszú távon is megbízható és hatékony megoldást nyújtanak, így biztosítva, hogy autód mindig a legjobb fényviszonyokat biztosítsa.

Amikor az M3 (E90) izzóinak cseréjéről van szó, fontos figyelembe venni az izzók fényerejét, élettartamát és energiahatékonyságát. A megfelelő izzókkal az autód világítása nemcsak biztonságosabb lesz, hanem a megjelenése is korszerűbb és esztétikusabb lesz. A Lumenet szakértői segítenek kiválasztani az ideális izzókat, hogy az autód világítási rendszere hosszú távon is megbízható és hatékony legyen.

Az E90 M3 esetében a modern LED izzókra való átállás különösen ajánlott, mivel ezek az izzók nemcsak jobb fényerőt és láthatóságot biztosítanak, hanem hosszabb élettartammal és alacsonyabb energiafogyasztással is rendelkeznek. A Lumenet kínálatában minden szükséges LED izzót megtalálsz, amelyek tökéletesen illeszkednek az E90 M3 világítási rendszeréhez.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket