Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW 5 Kombi (E61) 2004 autó izzó

A BMW 5 Kombi (E61) modellje, amely a 2004 és 2010 között gyártott E60-as sorozat kombi változata, egyesíti a sportos vezetési élményt a praktikus kombi kialakítással. Az E61-es modell különösen népszerű választás volt azok körében, akik nem akartak kompromisszumot kötni a stílus és a funkcionalitás között. Ahhoz, hogy ez az autó mindig a legjobban teljesítsen, különösen fontos a megfelelő világítástechnika alkalmazása.

Az E61-es BMW fényszórói a jármű legfontosabb világítóelemei közé tartoznak. A modellek többségét halogén H7 vagy xenon D1S típusú izzókkal szerelték fel. A H7-es halogén izzók 55 wattosak és 12 voltos feszültségen működnek, színhőmérsékletük pedig 3200-3500 Kelvin, ami meleg fehér fényt biztosít. A xenon D1S izzók ezzel szemben magasabb fényerőt kínálnak és hosszabb élettartamúak, színhőmérsékletük pedig általában 4200-4500 Kelvin, ami hidegebb, fehérebb fényt eredményez. Ez a hidegebb fény jobb látási viszonyokat teremt éjszaka, különösen esős vagy ködös időben.

Az E61-es modell nappali menetfényei és irányjelzői is jelentős szerepet játszanak a jármű biztonságában. A nappali menetfények gyakran LED technológiát használnak, amely rendkívül energiahatékony és hosszú élettartamú. Az irányjelzők esetében a P21W izzók a leggyakrabban használtak, ezek 21 wattosak és 12 voltosak, erős, jól látható fényt biztosítanak, ami különösen fontos a közlekedés többi résztvevője számára.

A hátsó lámpák és féklámpák P21W és P21/5W izzókat használnak. A P21/5W izzók 21/5 wattosak és két különböző fényerőszintet biztosítanak, attól függően, hogy féklámpaként vagy helyzetjelzőként működnek-e. Ezek az izzók megbízhatóak és hosszú élettartamúak, ami különösen fontos a jármű biztonsága szempontjából. A hátsó ködlámpák H21W izzókat alkalmaznak, amelyek erős, koncentrált fényt biztosítanak a rossz látási viszonyok között.

Az E61-es BMW belső világítása is rendkívül fontos a vezetési élmény és a komfortérzet szempontjából. Az olvasólámpák, a lábtér világítása és az ajtók világítása mind hozzájárulnak a belső tér kellemes megvilágításához. A belső világításnál gyakran használnak T10 és C5W izzókat, amelyek kis méretűek és különböző wattértékűek lehetnek. A LED technológia itt is egyre elterjedtebb, mivel hosszabb élettartamot és alacsonyabb energiafogyasztást kínál.

Az E61-es BMW 5-ös sorozat világítástechnikai rendszere tehát rendkívül sokoldalú és modern. A megfelelő izzók kiválasztása nemcsak a jármű biztonságát, hanem a vezetési élményt is jelentősen befolyásolja. A Lumenet kínálatában megtalálhatod az autódhoz legmegfelelőbb izzókat, legyen szó halogénről, xenonról vagy LED-ről. Fontos figyelembe venni a színhőmérsékletet és a színvisszaadási indexet (CRI) is, hogy a fény minél természetesebb és kellemesebb legyen a szemnek.

A modern technológia és a minőségi anyagok kombinációja biztosítja, hogy az E61-es modell világítása hosszú élettartamú és hatékony legyen. A választás során érdemes figyelembe venni az egyes izzók technikai jellemzőit, és olyan terméket választani, amely a legjobban megfelel az igényeidnek. A Lumenet szakértői mindig készen állnak, hogy segítsenek a legjobb döntés meghozatalában, így autód világítása mindig a legmagasabb színvonalon lesz.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket