Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW 5 (F10) 2010 autó izzó

A BMW 5-ös sorozat F10-es generációja, amely 2010 és 2017 között készült, az elegancia, a teljesítmény és a technológiai fejlettség tökéletes kombinációját képviseli. Ez az autó egyaránt kielégíti a vezetési élmény és a kényelem iránti igényeket, miközben a legmodernebb világítástechnikai megoldásokat kínálja. Az F10-es modell világítása számos különböző típusú izzót és technológiát alkalmaz, amelyek mind hozzájárulnak a jármű biztonságához és esztétikai megjelenéséhez.

Az F10-es BMW fényszórói különösen figyelemre méltóak. Az alapkivitel halogén H7-es izzókat használ, amelyek 55 wattosak és 12 voltos feszültségen működnek. Ezek az izzók meleg, fehér fényt biztosítanak, amelynek színhőmérséklete általában 3200-3500 Kelvin. A halogén izzók előnye, hogy széles körben elérhetőek és viszonylag alacsony költségűek. Azonban a prémium modellekben xenon vagy LED fényszórók találhatók, amelyek jelentősen növelik a fényerőt és az élettartamot.

A xenon fényszórók, például a D1S típusú izzók, sokkal nagyobb fényerőt kínálnak, mint a halogén izzók. Ezek az izzók általában 4200-4500 Kelvin színhőmérsékletűek, ami hidegebb, fehérebb fényt eredményez. Ez a hidegebb fény jobb látási viszonyokat biztosít éjszaka és rossz időjárási körülmények között. Az F10-es modellben LED fényszórók is elérhetők, amelyek még nagyobb hatékonyságot és hosszabb élettartamot kínálnak. A LED technológia lehetővé teszi a precíziós megvilágítást és a különböző fényeloszlási mintázatok alkalmazását, amelyek növelik a jármű láthatóságát és biztonságát.

Az irányjelzők és nappali menetfények is fontos szerepet játszanak az F10-es BMW-ben. Az irányjelzőkben általában P21W vagy PY21W izzókat használnak, amelyek erős és jól látható fényt biztosítanak. A nappali menetfények gyakran LED alapúak, ami kiváló energiahatékonyságot és hosszú élettartamot biztosít. A LED nappali menetfények emellett stílusos megjelenést is kölcsönöznek az autónak, növelve annak modern megjelenését.

A hátsó lámpák és féklámpák szintén kiemelkedő fontosságúak az F10-es modell esetében. A hátsó lámpákban gyakran LED technológiát alkalmaznak, amely erős, egyenletes fényt biztosít, és hosszú élettartamot garantál. A féklámpákban P21W izzókat használnak, amelyek erős és jól látható fényt bocsátanak ki, ami különösen fontos a jármű mögötti közlekedők számára. A hátsó ködlámpák H21W izzókat alkalmaznak, amelyek erős, koncentrált fényt biztosítanak a ködös időjárási viszonyok között.

Az F10-es BMW belső világítása is magas színvonalú, hozzájárulva a vezetési élményhez és a komfortérzethez. Az olvasólámpák, a lábtér világítása és az ajtók világítása mind LED technológiát használnak, ami nemcsak energiatakarékos, hanem hosszú élettartamú is. A belső világítás LED izzói általában alacsony wattértékűek, de erős és kellemes fényt biztosítanak, amely kényelmes a szem számára.

Az F10-es BMW 5-ös sorozat világítástechnikai rendszere tehát rendkívül sokoldalú és modern. A megfelelő izzók kiválasztása nemcsak a jármű biztonságát, hanem a vezetési élményt is jelentősen befolyásolja. A Lumenet kínálatában megtalálod az autódhoz legmegfelelőbb izzókat, legyen szó halogénről, xenonról vagy LED-ről. Fontos figyelembe venni a színhőmérsékletet és a színvisszaadási indexet (CRI) is, hogy a fény minél természetesebb és kellemesebb legyen a szemnek.

A modern technológia és a minőségi anyagok kombinációja biztosítja, hogy az F10-es modell világítása hosszú élettartamú és hatékony legyen. A választás során érdemes figyelembe venni az egyes izzók technikai jellemzőit, és olyan terméket választani, amely a legjobban megfelel az igényeidnek. A Lumenet szakértői mindig készen állnak, hogy segítsenek a legjobb döntés meghozatalában, így autód világítása mindig a legmagasabb színvonalon lesz.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket