Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW 5 (E60) 2003 autó izzó

A BMW 5-ös sorozatának E60-as generációja, amely 2003 és 2010 között készült, az elegancia, a teljesítmény és a modern technológia tökéletes egyensúlyát képviseli. Ez az autó több szempontból is úttörő volt, különösen a dizájn és a technikai fejlesztések terén. Az E60-as modell számos különböző fényforrást alkalmaz, amelyek mind hozzájárulnak a jármű funkcionalitásához és biztonságához.

Az E60-as BMW 5-ös sorozat fényszórói különösen figyelemre méltóak. A jármű első lámpáiban H7-es vagy D1S típusú izzók találhatók, attól függően, hogy halogén vagy xenon fényszórókkal szerelték-e fel az autót. A halogén H7-es izzók 55 wattosak és 12 voltos feszültségen működnek, és jellemzően 3200-3500 Kelvin színhőmérsékletűek, ami kellemes, meleg fehér fényt biztosít. A xenon D1S izzók ezzel szemben nagyobb fényerőt és hosszabb élettartamot kínálnak, színhőmérsékletük pedig általában 4200-4500 Kelvin körül mozog, ami hidegebb, fehérebb fényt eredményez.

Az E60-as modellnél a nappali menetfények és az irányjelzők is fontos szerepet játszanak. A nappali menetfények gyakran LED technológiát alkalmaznak, amely kiváló energiahatékonyságot és hosszú élettartamot biztosít. Az irányjelzők esetében a P21W izzók a leggyakrabban használtak, amelyek 21 wattosak és 12 voltosak, és erős, jól látható fényt bocsátanak ki.

A hátsó lámpák és féklámpák szintén kiemelkedő fontosságúak a jármű biztonsága szempontjából. Az E60-as modell hátsó lámpáiban P21W és P21/5W izzók találhatók, utóbbiak kombinált féklámpa és helyzetjelző funkcióval rendelkeznek. A P21/5W izzók 21/5 wattosak, és két különböző fényerőszintet biztosítanak, attól függően, hogy féklámpaként vagy helyzetjelzőként működnek-e. A hátsó ködlámpákban H21W izzók találhatók, amelyek erős, koncentrált fényt biztosítanak a ködös időjárási viszonyok között.

Az E60-as BMW belső világítása is sokféle izzót használ. Az olvasólámpák, a lábtér világítása és az ajtók világítása mind hozzájárulnak a komfortérzet növeléséhez. A belső világításnál gyakran használnak T10 és C5W izzókat, amelyek kis méretűek és különböző wattértékűek lehetnek, attól függően, hogy milyen fényerőre van szükség. A LED technológia itt is egyre gyakoribb, mivel hosszabb élettartamot és alacsonyabb energiafogyasztást kínál.

Az E60-as BMW 5-ös sorozat világítástechnikai rendszere tehát rendkívül sokoldalú és modern. A megfelelő izzók kiválasztása nemcsak a jármű biztonságát, hanem a vezetési élményt is jelentősen befolyásolja. A Lumenet kínálatában megtalálod az autódhoz legmegfelelőbb izzókat, legyen szó halogénről, xenonról vagy LED-ről. Fontos figyelembe venni a színhőmérsékletet és a színvisszaadási indexet (CRI) is, hogy a fény minél természetesebb és kellemesebb legyen a szemnek.

Az E60-as modell világítása korszerű megoldásokat alkalmaz, amelyek a mai napig megbízhatóan szolgálják a jármű tulajdonosait. A modern technológia és a minőségi anyagok kombinációja biztosítja, hogy a fényforrások hosszú élettartamúak és hatékonyak legyenek. A választás során érdemes figyelembe venni az egyes izzók technikai jellemzőit, és olyan terméket választani, amely a legjobban megfelel az igényeidnek. A Lumenet szakértői mindig készen állnak, hogy segítsenek a legjobb döntés meghozatalában, így autód világítása mindig a legmagasabb színvonalon lesz.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket