Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW 3 Kombi (E91) 2005 autó izzó

A BMW 3 Kombi (E91) 2005 és 2012 között készült, és a BMW 3-as sorozat ötödik generációjának Touring változata. Az E91 a praktikum és a sportos vezetési élmény tökéletes kombinációját kínálta, amit a BMW-től megszokott kiváló minőség és modern technológia egészített ki. Ez a modell különösen népszerűvé vált azok körében, akiknek szükségük volt a tágas csomagtérre és a rugalmas belső kialakításra, miközben nem akartak lemondani a dinamikus vezetési élményről.

Az E91 motorválasztéka széles skálát ölelt fel, a négyhengeres és hathengeres benzines, valamint dízelmotorok széles skáláját kínálva. Az alapmodellek, mint a 316i és a 318i, 1,6 és 2,0 literes négyhengeres motorokkal rendelkeztek, amelyek 122 és 143 lóerőt biztosítottak. A sportosabb hathengeres modellek, mint a 325i és a 330i, 2,5-től 3,0 literig terjedtek, 218 és 272 lóerő közötti teljesítménnyel. A csúcsteljesítményt a 335i modell biztosította, amely 3,0 literes hathengeres, ikerturbós motorja 306 lóerőt produkált. Az E91 dízelváltozatai, mint a 320d és a 330d, gazdaságosak és erőteljesek voltak, 150-től 245 lóerőig terjedő teljesítménnyel.

A világítástechnika az E91 esetében is fejlett volt. Az alapfelszereltség részeként halogén tompított és távolsági fényszórók szerepeltek, de sok modellnél elérhetők voltak a Xenon fényszórók is, amelyek jobb látási viszonyokat biztosítottak éjszaka. Az E91 modellek LED-es helyzetjelző lámpákkal és LED-es hátsó lámpákkal is rendelkeztek, amelyek modern megjelenést és jobb láthatóságot kínáltak. Az indexlámpák P21W izzókkal, míg a hátsó lámpák P21/5W izzókkal voltak felszerelve. Az E91 világításának optimalizálásához ajánlott az Osram, Philips vagy Lucas izzók használata, amelyek megfelelő fényerőt és hosszú élettartamot biztosítanak.

Az E91 belső tere tágas és jól variálható, prémium anyagokkal és ergonomikus kialakítással készült, amely kényelmet és luxust sugárzott. A hátsó ülések lehajthatók, így a csomagtér mérete könnyen növelhető, ami különösen praktikus hosszabb utazások során vagy nagyobb tárgyak szállításakor. Az autó műszerfala és középkonzolja intuitív és könnyen kezelhető volt, amelyet a vezetőközpontú kialakítás még élvezetesebbé tett. A sportos ülések és a kiváló minőségű anyagok minden utazást kényelmessé és élvezetessé tettek.

Az E91 modell biztonsági szempontból is kiváló eredményeket ért el az EURO NCAP teszteken. Az intelligens biztonsági rendszerek, mint az ABS (blokkolásgátló fékrendszer), az első és oldalsó légzsákok, valamint az elektronikus stabilitáskontroll (ESC) mind hozzájárultak az autó magas szintű biztonságához. Az autó merev karosszériája és a fejlett felfüggesztési rendszerek biztosították az utasok védelmét és a kiváló úttartást.

Az E91 különleges státuszt vívott ki magának az autósportban is, különösen a túraautó-versenyeken. Az E91 M3 több versenyt és bajnokságot nyert meg, beleértve a Német Túraautó-bajnokságot (DTM) és az Európai Túraautó-bajnokságot (ETCC), ahol a modell megbízhatósága és teljesítménye révén dominált.

A BMW 3 Kombi (E91) egy időtálló klasszikus, amely a sportosságot és a praktikumot ötvözi, így minden út felejthetetlen élményt nyújt a vezető és az utasok számára. Az E91 modell öröksége ma is él, és a rajongók körében a BMW egyik legkedveltebb és legkeresettebb kombija.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket