Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW 3 Kombi (E36) 1995 autó izzó

A BMW 3 Kombi (E36) vagy más néven Touring, 1995-ben került piacra, és a BMW kínálatában a sokoldalúságot és a sportos vezetési élményt ötvözte egy stílusos kombi formájában. Az E36 Touring különösen népszerűvé vált azok körében, akik nem akartak kompromisszumot kötni a praktikum és a vezetési élmény között, miközben tágas és rugalmas belső térre volt szükségük.

Az E36 Touring motorválasztéka a négyhengeres és hathengeres benzines, valamint dízelmotorok széles skáláját ölelte fel. Az alapmodellek, mint a 316i és a 318i, 1,6 és 1,8 literes négyhengeres motorokkal rendelkeztek, amelyek 102 és 115 lóerőt biztosítottak. A sportosabb vezetési élményt a hathengeres modellek, mint a 320i, 323i, 325i és 328i nyújtották, melyek 2,0-tól 2,8 literig terjedtek, 150 és 193 lóerő közötti teljesítménnyel. A dízelmotorok közül a 325td és a 325tds voltak elérhetők, utóbbi turbódízel motorja 143 lóerős teljesítményt nyújtott, kiemelkedő gazdaságosság mellett.

A világítástechnika az E36 Touring esetében is fejlett volt a maga idejében. Az alapfelszereltség részét képezték a H1-es tompított és távolsági fényszórók, amelyek biztosították a megfelelő látási viszonyokat éjszaka. Az indexlámpák P21W izzókkal, míg a hátsó lámpák P21/5W izzókkal voltak felszerelve. Az E36 Touring modellek néhány verziója opcionálisan ködlámpákat is kínált, amelyek még jobb látási viszonyokat biztosítottak rossz időjárási körülmények között. Az E36 világításának optimalizálásához ajánlott az Osram, Philips vagy Lucas izzók használata, amelyek biztosítják a megfelelő fényerőt és hosszú élettartamot.

Az E36 Touring belső tere tágas és jól variálható, prémium anyagokkal és ergonomikus kialakítással készült, amely kényelmet és luxust sugárzott. A hátsó ülések lehajthatók, így a csomagtér mérete könnyen növelhető, ami különösen praktikus hosszabb utazások során vagy nagyobb tárgyak szállításakor. Az autó műszerfala és középkonzolja intuitív és könnyen kezelhető volt, amelyet a vezetőközpontú kialakítás még élvezetesebbé tett.

Az E36 Touring modell biztonsági szempontból is kiváló volt a maga korában. Az autó merev karosszériája és a fejlett felfüggesztési rendszerek biztosították az utasok védelmét és a kiváló úttartást. A modell későbbi változatai már olyan biztonsági funkciókkal is rendelkeztek, mint az ABS (blokkolásgátló fékrendszer) és az első légzsákok, amelyek tovább növelték a vezetés biztonságát.

Az E36 Touring különleges státuszt vívott ki magának az autósportban is, különösen a hosszú távú és túraautó versenyeken. A modell megbízhatósága és teljesítménye révén több versenyt és bajnokságot nyert meg, bizonyítva, hogy a praktikum és a sportosság tökéletesen megfér egymás mellett.

A BMW 3 Kombi (E36) egy időtálló klasszikus, amely a sportosságot és a praktikumot ötvözi, így minden út felejthetetlen élményt nyújt a vezető és az utasok számára. Az E36 Touring modell öröksége ma is él, és a rajongók körében a BMW egyik legkedveltebb és legkeresettebb kombija.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket