Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW 3 Compact (E46) 2001 autó izzó

A BMW 3 Compact (E46), hivatalos nevén E46/5, 2001 és 2004 között készült, és a BMW 3-as sorozatának kompakt változata. Az E46 Compact az E46 sorozat sportos és dinamikus vezetési élményét kínálta egy kisebb és praktikusabb háromajtós formában, célzottan a fiatalabb vezetők és a városi autósok számára. Ez a modell megőrizte a BMW prémium minőségét és jellegzetes stílusát, miközben egyedi formát és karaktert nyújtott.

Az E46 Compact motorválasztéka széles skálát ölelt fel, beleértve a négyhengeres és hathengeres benzines egységeket. Az alapmodellek közé tartozott a 316ti és a 318ti, amelyek 1,8 és 2,0 literes négyhengeres motorokkal voltak felszerelve, 115 és 143 lóerőt biztosítva. A sportosabb 325ti modell 2,5 literes hathengeres motorral rendelkezett, amely 192 lóerőt produkált, így kiváló teljesítményt és vezetési élményt nyújtott.

A világítástechnika az E46 Compact esetében is fejlett volt a maga idejében. Az alapfelszereltség részeként halogén tompított és távolsági fényszórók szerepeltek, amelyek megfelelő látási viszonyokat biztosítottak éjszaka. Az indexlámpák P21W izzókkal, míg a hátsó lámpák P21/5W izzókkal voltak felszerelve. Az E46 Compact modellek néhány verziója opcionálisan ködlámpákat is kínált, amelyek jobb látási viszonyokat biztosítottak rossz időjárási körülmények között. Az E46 világításának optimalizálásához ajánlott az Osram, Philips vagy Lucas izzók használata, amelyek biztosítják a megfelelő fényerőt és hosszú élettartamot.

Az E46 Compact belső tere a BMW-re jellemző prémium anyagokkal és ergonomikus kialakítással készült. Az autó műszerfala és középkonzolja intuitív és könnyen kezelhető volt, amelyet a vezetőközpontú kialakítás még élvezetesebbé tett. A sportos ülések és a kiváló minőségű anyagok minden utazást kényelmessé és élvezetessé tettek, még a kompakt méretek ellenére is.

Az E46 Compact modell biztonsági szempontból is kiemelkedő volt a maga korában. Az autó merev karosszériája és a fejlett felfüggesztési rendszerek biztosították az utasok védelmét és a kiváló úttartást. A modell biztonsági funkciói közé tartozott az ABS (blokkolásgátló fékrendszer), az első légzsákok és az elektronikus stabilitáskontroll (ESC), amelyek tovább növelték a vezetés biztonságát.

Az E46 Compact különleges státuszt vívott ki magának az autósportban is, különösen a túraautó-versenyeken. A modell megbízhatósága és teljesítménye révén több versenyt és bajnokságot nyert meg, bizonyítva, hogy a kompakt méretek és a sportosság tökéletesen megfér egymás mellett.

A BMW 3 Compact (E46) egy időtálló klasszikus, amely a sportosságot és a praktikumot ötvözi, így minden út felejthetetlen élményt nyújt a vezető számára. Az E46 Compact modell öröksége ma is él, és a rajongók körében a BMW egyik legkedveltebb és legkeresettebb kompakt autója.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket