Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW 1 (E87) 2004 autó izzó

A BMW 1-es sorozat első generációja, az E87, 2004-ben jelent meg, és azonnal nagy figyelmet keltett a kompakt prémium kategóriában. A német gyártó a BMW E87-tel igyekezett kombinálni a sportos vezetési élményt, a prémium minőséget és a praktikumot. Az E87-et három- és ötajtós hatchback változatban kínálták, amelyek 2004-től 2013-ig voltak gyártásban.

A BMW E87 formatervében a sportosság és a dinamizmus kapott hangsúlyt, amelyet a hosszú motorháztető, az izmos oldalsó vonalak és az elegáns hátulnézet is kihangsúlyozott. Az autó méretei megfelelő egyensúlyt teremtettek a kompakt méret és a belső tér tágassága között, lehetővé téve a kényelmes utazást akár öt személy számára is. Az autó belső terében a prémium anyagok és a minőségi kivitelezés domináltak, ami az utasok számára is nyilvánvalóvá tette, hogy egy prémium kategóriás járműben ülnek.

Az E87 világítástechnikája szintén figyelemre méltó volt. A tompított és távolsági fényszórók halogén, Xenon vagy LED technológiával voltak elérhetők, felszereltségtől függően. A hátsó lámpák modern dizájnt kaptak, LED-es féklámpákkal és helyzetjelzőkkel, ami növelte a biztonságot és láthatóságot. Az indexlámpák és a tolatólámpák is jól kialakítottak, biztosítva a megfelelő jelzést minden helyzetben. Az izzók cseréjekor az Osram vagy Philips termékeket ajánlott választani, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és kiváló fényerőt.

Az E87 modell motorválasztéka széles volt, kezdve az 1,6 literes négyhengeres benzines motoroktól a 3,0 literes hathengeres benzines erőforrásokig. A dízelmotorok között is több lehetőség állt rendelkezésre, amelyek kiváló fogyasztási értékekkel és nyomatékkal rendelkeztek. Az E87 BMW 130i modellje különösen népszerű volt a sportos vezetési élményt kereső vásárlók körében, hiszen 265 lóerős motorja kimagasló teljesítményt nyújtott.

Az E87 egyik különlegessége, hogy a modell nemcsak a hétköznapi autósok, hanem az autósportok szerelmeseinek is kedvence lett. A BMW 130i sportos menettulajdonságai és erőteljes motorja miatt számos autóversenyen sikeresen szerepelt. Az autóversenyekre való alkalmasságát a BMW Motorsport is felismerte, és versenyváltozatokat is készített az E87 alapjain.

Az E87 világítástechnikai elemeinek cseréjéhez a Lucas izzókat is érdemes figyelembe venni, amelyek megbízhatóságukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Az E87 egy igazi ikonikus modell a BMW történetében, amely a sportos vezetési élmény és a prémium minőség tökéletes kombinációját nyújtja.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket