Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi TT Roadster (8N9) 1997 autó izzó

Az Audi TT Roadster (8N9) bemutatkozása 1997-ben egy valóságos fordulópontot jelentett az Audi történetében és az autóiparban egyaránt. Ez a modell a nyitott tetős sportautók kategóriájában új standardot állított fel, mely a lenyűgöző dizájn és a kifinomult mérnöki munka tökéletes egyesülésével hódította meg a közönséget. A TT Roadster formatervezése maga volt a merészség és az újítás szelleme, amely az Audi márka jelképévé vált, és új irányt mutatott a későbbi modellek számára. Az (8N9) jelű Roadster változat különlegességét a klasszikus vonalvezetés és a modern technológia ötvözete adta. Az autó elődjéhez, a kupé változathoz hasonlóan, egyedi megjelenéssel büszkélkedhetett, melynek középpontjában az ívelt tetőszerkezet és az azonnal felismerhető, íves hátsó lámpák álltak. A nyitható tető rendszer lehetővé tette, hogy a vezető és utasa egy pillanat alatt élvezze a szabadtéri vezetés adta szabadságot, mégsem kellett kompromisszumot kötni a merevség és a biztonság terén.

Világítástechnikájában az Audi TT Roadster (8N9) hű maradt az Audi hagyományos minőségéhez, bár az opcionális felszereltségek között szerepeltek a korabeli technológiai újdonságok is. A tompított és távolsági fényszórók, a féklámpák, helyzetjelzők, indexlámpák és tolatólámpák esetében a halogén izzók domináltak, melyek megbízhatóságot és kiváló világítási teljesítményt kínáltak azok számára, akik az éjszakai vezetést is élvezni szerették. A motorválaszték a TT Roadster esetében is változatos volt, beleértve a dinamikus és hatékony benzines erőforrásokat, melyek izgalmas vezetési élményt garantáltak. A gyorsulás, a fogyasztás és a teljesítmény tökéletes egyensúlyban voltak, biztosítva, hogy a TT Roadster minden vezetési stílushoz alkalmazkodni tudjon, legyen szó nyugodt városi kocsikázásról vagy hevesebb országúti használatról. Az Audi TT Roadster (8N9) nemcsak formájával és teljesítményével, hanem történetével is különleges helyet foglal el az autóiparban. Mint az Audi egyik első nyitott tetős sportmodellje, úttörő szerepet töltött be az autózás élményének újraértelmezésében. A modell sikere és népszerűsége az évek során folyamatosan növekedett, amit jól mutat, hogy a gyűjtők és az autórajongók körében máig keresett darabnak számít. Az Osram, Philips és Lucas kínálata a TT Roadster (8N9) tulajdonosai számára is ideális választás, amikor az autójuk világítását szeretnék frissíteni vagy karbantartani. Ezek a minőségi izzók biztosítják, hogy az autó világítása mindig a legjobb állapotban legyen, hozzájárulva ezzel a biztonságos és élvezetes vezetéshez.

Az Audi TT Roadster (8N9) 1997-es modellje egy igazi ikon a nyitott tetős autók világában, amely nemcsak a maga korában, hanem a mai napig is lenyűgözi a design és a teljesítmény iránt elkötelezett vezetőket. Az autó minden egyes kilométerével a szabadság és az élvezet élményét kínálja, amit csak egy igazi roadster tud nyújtani.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket