Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi TT (8N3) 1998 autó izzó

Az Audi TT (8N3) 1998-ban debütált első generációjával az autóipar egyik legikonikusabb modelljévé vált azonnal. Ez a modell a sportkocsik piacán egy friss, innovatív széljegyként jelent meg, amely egyedülálló dizájnjával és kiváló vezetési dinamikájával hódított. A TT 8N3 kupé változata, amely a '90-es évek végén került először a vásárlók elé, ma is az Audi formatervezési filozófiájának egyik kiemelkedő példáját jelenti.

Dizájn és Külső

Az Audi TT 8N3 külső megjelenése a letisztult vonalak és a kerek formák harmonikus ötvözetével tűnt ki, ami egy futurisztikus, mégis időtálló dizájnt eredményezett. A jellegzetes íves tetővonala, a kerek fényszórók és a kompakt, aerodinamikai karosszéria együttesen egy olyan autót hoztak létre, amely már messziről felismerhető és még ma is modernnek hat. A TT designja azonnal ikonikussá tette az autót, amihez hasonlót addig nem láthatott az autóipar.

Belső Tér és Kényelem

Az utastérben a TT a funkcionalitást és a minőségi kivitelezést helyezte előtérbe. Az Audi mérnökei nagy hangsúlyt fektettek a vezetőorientált műszerfalra és a kényelmes, sportos ülésekre, amelyek kiváló oldaltartást biztosítottak. Az alumínium díszítőelemek és a minőségi anyagok használata az egész belső teret áthatotta, biztosítva ezzel a prémium érzetet. Az Audi TT beltere egy tökéletes kombinációját nyújtotta a sportosságnak és a luxusnak, amely még hosszabb utazások során is kényelmes maradt.

Teljesítmény és Vezetési Dinamika

Az Audi TT 8N3-ban a teljesítményt a 1.8 literes turbófeltöltős négyhengeres motorok széles választéka biztosította, amelyek különböző teljesítményszintekkel voltak elérhetők, kezdve a 150 lóerőstől egészen a 225 lóerős Quattro változatig. Az erősebb motorokkal felszerelt modellek lenyűgöző gyorsulást és nagyszerű vezetési élményt kínáltak, különösen az összkerékhajtású (Quattro) változatok, amelyek kivételes tapadást és stabilitást nyújtottak mindenféle útviszony mellett.Az Audi TT 8N3 modellje nem csak a formatervezés és a teljesítmény terén mutatott új irányokat, hanem az autózás iránti szenvedélyt és a műszaki innovációt is testesítette meg. Az első generációs TT ma már klasszikusnak számít, és továbbra is élvezi az autórajongók nagy tiszteletét. Ha prémium minőségű autóvilágítási termékeket keresel az Audi TT-hez, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb helyen jársz, hiszen a TT minden szempontból a magas színvonalú autózás megtestesítője.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket