Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi Q5 (2017-) autó izzó

Az Audi Q5 második generációja, amely 2017-től került piacra, a kompakt luxus SUV kategória egyik legfontosabb modelljévé vált, tovább emelve a márka presztízsét ebben a szegmensben. Az új Q5 modernizált dizájnt, fejlettebb technológiákat és javított vezetési dinamikát kínál, miközben továbbra is megőrzi az Audi által képviselt minőséget és kényelmet. Külső megjelenése tekintetében a Q5 elegáns és sportos vonalvezetéssel büszkélkedik, amely jól illeszkedik az Audi aktuális dizájnfelfogásába. A karakterisztikus Singleframe hűtőrács, az éles vonalak és az opcionális LED fényszórók, valamint a dinamikus hátsó lámpák együttesen modern és lenyűgöző külsőt kölcsönöznek az autónak. Az opcionális Matrix LED fényszórók még magasabb szintű láthatóságot és biztonságot nyújtanak.

Az utastér tervezésekor az Audi nagy hangsúlyt fektetett a minőségre, a funkcionalitásra és a technológiára. A digitális Audi virtuális kokpit és az MMI Touch rendszer az információk és szórakoztatás legújabb generációját hozza el, míg a prémium anyagok és a finom kidolgozás a luxusérzetet erősítik. Az utastér tágas és kényelmes, a csomagtartó mérete pedig bővült az előző generációhoz képest, így még több helyet kínál a családok és az utazók számára. Motorválasztékban az új Q5 számos opciót kínál, beleértve a hatékony TFSI benzinmotorokat és TDI dízelmotorokat. Az Audi mild-hibrid technológiát is bevezette néhány modellben, amely tovább optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást és csökkenti a károsanyag-kibocsátást. Az összkerékhajtású quattro rendszer továbbra is alapfelszerelés a legtöbb modellben, biztosítva a kiváló tapadást és vezetési stabilitást minden útviszony mellett. A biztonság és a vezetőtámogatás terén az új Q5 számos fejlett rendszert kínál, beleértve az adaptív tempomatot, a sávtartó asszisztenset, az ütközésfigyelő rendszert és a vészfékezési asszisztenst. Ezek a technológiák növelik a biztonságot és a kényelmet, mind a vezető, mind az utasok számára.

Az Audi Q5 második generációja tökéletes választás azok számára, akik egy magas színvonalú, technológiailag fejlett és kényelmes kompakt luxus SUV-t keresnek, amely kiválóan alkalmazkodik a mindennapi használathoz és a hétvégi kiruccanásokhoz egyaránt. Ha prémium minőségű autóvilágítási termékeket keresel az Audi Q5-höz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb helyen jársz, hiszen az új Q5 minden szempontból a modern autózás csúcsát képviseli.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket