Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi Allroad autó izzó

Az Audi Allroad egy igazi kalandor a négy gyűrűs márka kínálatában, amely tökéletes választás azok számára, akik a prémium kényelmet és a sokoldalúságot egyaránt fontosnak tartják. Ez a modell az Audi A4 és A6 modellek különleges, terepjáró képességekkel felvértezett változata, amely a városi elegancia és a terepjárás közötti határt feszegeti. A szabadidő-autók (SUV) és a hagyományos kombik legjobb tulajdonságait ötvözve kínál egyedülálló vezetési élményt mind aszfalton, mind azon kívül. Külsejében az Allroad modellek jellegzetes megjelenéssel bírnak: magasabb hasmagasság, erősített kerékív védőelemek és a markáns hűtőrács azonnal felhívják a figyelmet arra, hogy ez nem egy szokványos kombi. Az opcionális xenon fényszórók tovább erősítik ezt a megjelenést, míg a hátsó lámpák elegáns fényjátéka biztosítja, hogy az Allroad modelljei épp olyan jól nézzenek ki, mint ahogy mennek. Az utastérben a luxus és a praktikum találkozik. A magas minőségű anyagok, a kifinomult design és a legmodernebb technológiák, mint az Audi virtuális kokpit és az MMI navigációs rendszer, garantálják, hogy minden utazás kényelmes és élvezetes legyen. Az Allroad modellek tágas beltere és a változatos üléskonfigurációk széleskörű rugalmasságot kínálnak, legyen szó családi kirándulásról vagy a szabadidős felszerelések szállításáról.

Az Audi Allroad hajtásláncai is a sokoldalúságot szolgálják. A különböző motorváltozatok, beleértve a hatékony dízel- és benzinmotorokat, valamint a mild-hibrid rendszereket, kiváló egyensúlyt kínálnak a teljesítmény és a gazdaságosság között. Az Audi quattro összkerékhajtás minden Allroad modellben alapfelszereltség, ami páratlan tapadást és vezetési biztonságot nyújt minden útviszony mellett. Az Allroad modellek biztonsági felszereltsége is a legmagasabb szintű. Az aktív és passzív biztonsági rendszerek, beleértve az adaptív tempomatot, a sávtartó asszisztenset és az ütközésmegelőző rendszereket, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az utazás mindenki számára biztonságos legyen. Az Audi Allroad tehát tökéletes választás azoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a luxus, a teljesítmény és a terepjáró képességek között. Ha prémium minőségű autóvilágítási termékeket keresel az Audi Allroadhoz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb helyen jársz. Az Allroad modellek minden kalandra készen állnak, és garantálják, hogy minden út, legyen az városi aszfalt vagy hegyi ösvény, felejthetetlen élmény legyen.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket