Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A8 (4H) 2010 autó izzó

Az Audi A8 (4H), amely 2010-ben debütált, az Audi luxus szedánjainak zászlóshajója, és az autóipar egyik csúcstechnológiájú mesterműve. Az A8-as sorozat harmadik generációjaként ismert, ahol a „4H” kód a modell különleges generációját jelzi. A német precizitás és a formatervezési elegancia zseniális egyesítése révén ez az autó valódi élményt nyújt mind a vezető, mind az utasok számára.

Az A8 designja azonnal felismerhető: letisztult vonalvezetés, markáns előlap a jellegzetes Audi hűtőráccsal, és az opciósan választható LED fényszórók, amelyek nem csak a megjelenést, de a láthatóságot is új szintre emelik. A fényszórók kialakítása nemcsak a stílust szolgálja, hanem a biztonságot is jelentősen növeli, különösen éjszakai vezetés során. Az opcionális világítástechnikai csomagok között megtalálhatók az adaptív LED fényszórók, amelyek dinamikusan alkalmazkodnak a környezethez, továbbá a hátsó LED lámpák, amelyek egyedi fényképet rajzolnak az úton. A 2010-es Audi A8 belsejében a luxus és a kényelem dominál. A magas minőségű anyagok, a precíz munka és az innovatív technológiák kombinációja teremt egy páratlan utasteret. Az MMI (Multi Media Interface) rendszer legújabb generációja intuitív kezelhetőséget biztosít, miközben a Bang & Olufsen hangrendszer a zenei élmény csúcsát nyújtja.

Technikai szempontból az A8 kínálata kiterjedt. A motorválaszték gazdag: a hatékony dízelmotoroktól kezdve, egészen a sportos S8-ig, amely a teljesítmény szerelmeseinek szól. A quattro állandó összkerékhajtás minden modellnél biztosítja a kivételes tapadást és vezethetőséget. Az A8 biztonsági felszereltsége is kiemelkedő. A legmodernebb aktív és passzív biztonsági rendszerek, mint az Audi pre sense, amely előre érzékeli a baleseteket és megteszi a szükséges intézkedéseket a sérülések minimalizálása érdekében, példát mutatnak ezen a területen. Történelmi érdekesség, hogy az Audi A8 (4H) modellje a luxus szedánok között az elsők között alkalmazta az alumínium Space Frame technológiát, amely jelentősen csökkenti a jármű tömegét, így javítva a teljesítményt és a fogyasztást.

Mindezen jellemzőkkel az Audi A8 (4H) modellje tökéletes választás azok számára, akik a luxust, a kényelmet és a kivételes teljesítményt keresik egy autóban. Ha hozzá szeretnél jutni prémium minőségű autóvilágítási termékekhez az Audi A8-hoz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb helyen jársz. Az Audi A8 nem csak egy autó, hanem egy életérzés, ami minden útját különlegessé teszi.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket