Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A7 autó izzó

Az Audi A7 egy olyan autó, ami igazán lenyűgöző megjelenéssel és technológiával rendelkezik, egy igazi mestermű az Audi házától. Ez a modell a négyajtós kupé szegmens egyik legkiemelkedőbb képviselője, amely eleganciát, dinamizmust és innovációt egyesít magában. Az A7-es sorozatot először 2010-ben mutatták be, és azóta is a modern design és a fejlett technológia zászlóshajója.

A design terén az A7-es különösen a sportos, mégis elegáns vonalvezetésével tűnik ki. Az autó orr részén büszkén viseli az Audi jellegzetes singleframe hűtőrácsát, amelynek mérete és formája azonnal felismerhetővé teszi az utakon. A profilját tekintve a hosszú motorháztető, a mélyen húzott oldalvonalak és a dinamikusan lejtő hátsó rész adja meg azt a karakteres megjelenést, amely azonnal magára vonzza a tekinteteket.

Az A7 nem csak külső megjelenésében, de technológiájában is innovatív. A LED-es fényszórók és a dinamikus hátsó LED-lámpák nemcsak hogy esztétikailag emelik ki az autót, hanem a legmodernebb világítástechnikát is képviselik, biztosítva a kiváló látási viszonyokat minden körülmények között. Az autóvilágítás terén az Audi mindig is élen járt, az A7-es modell esetében pedig különösen nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a fényszórók és hátsó lámpák formája harmonizáljon az autó általános designjával. A tompított és távolsági fényszórókban, valamint a helyzetjelzőkben és a féklámpákban használt izzó foglalatok tipikusan az Audi által preferált, megbízható és hosszú élettartamú LED technológiát alkalmazzák.

Az Audi A7 gyorsulása és vezetési dinamikája is lenyűgöző. A különböző motorválasztékok között megtalálhatóak a hatékony, mégis erőteljes TFSI benzinmotorok, valamint a TDI dízelmotorok, amelyek kiváló üzemanyag-hatékonyságot és dinamikus teljesítményt kínálnak. Az autó méretei – hosszúsága, szélessége, magassága – tökéletes egyensúlyt képeznek, amely elősegíti a stabil és kényelmes vezetést, függetlenül az útviszonyoktól.

Az Audi A7 nem csak egy autó, hanem egy élmény. Aki a minőségi autóvilágítási termékeket keresi, az biztos lehet benne, hogy az Audi A7-hez kapcsolódóan a legjobb helyen jár. Az Audi képviselői mindig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a világítástechnikájuk ne csak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is hozzájáruljon az autók egyedi megjelenéséhez. Az A7 modelljének tulajdonosai így nemcsak egy rendkívül vonzó külsővel, hanem egy technológiai csúcspontnak számító járművel büszkélkedhetnek.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket