Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A6 Avant (4G5) 2011 autó izzó

Az Audi A6 Avant (4G5) 2011-es modellje egy igazi csúcspontja az Audi kombi kínálatának, amely magasra tette a mércét a funkcionalitás, a luxus és a technológia területén egyaránt. Ez a generáció különleges hangsúlyt fektetett a dinamikus megjelenésre és a praktikumra, miközben nem tett kompromisszumot az Audi által képviselt prémium minőség terén. A "4G5" kódjelzésű Avant változat tökéletes választás azok számára, akik egy elegáns, mégis tágas és sokoldalú autót keresnek, ami képes megfelelni a modern élet kihívásainak. A világítástechnológia tekintetében az A6 Avant (4G5) innovatív megoldásokkal lépett piacra. Az adaptív LED fényszórók, amelyeket elsőként vezettek be ebben a modellsorozatban, kiváló látási viszonyokat biztosítottak mindenféle környezetben. Az intelligens világításrendszerek, mint például az Audi dinamikus indexei, nem csak a funkcionalitást, hanem az esztétikai élményt is növelték, tovább erősítve az autó karakteres megjelenését. A LED technológia nem csak a fényszórókban, hanem a hátsó lámpákban és a belső világításban is megtalálható, ami egyenletes fényeloszlást és hosszú élettartamot garantált.

Az A6 Avant (4G5) 2011-es modellje az Audi legmodernebb technológiáival volt felszerelve, beleértve a fejlett MMI (Multi Media Interface) rendszert, amely intuitív hozzáférést biztosított a navigációhoz, kommunikációhoz és szórakoztatáshoz. Az autó vezetéstámogató rendszerei, mint a sávtartó asszisztens, a vészfékezési asszisztens és a tolatókamera, hozzájárultak a vezetés biztonságához és kényelméhez. A motorpalettán megtalálható volt a kisebb fogyasztású, mégis erőteljes teljesítményt nyújtó TDI dízelmotorok és TFSI benzinmotorok széles választéka, amelyek gazdaságos üzemeltetést és dinamikus vezetési élményt kínáltak. Az Audi quattro összkerékhajtás rendszere pedig biztosította az optimális tapadást és vezethetőséget minden út- és időjárási körülmények között.

Az A6 Avant (4G5) formatervezése lenyűgöző eleganciát sugallt, az éles vonalvezetéstől kezdve a karakteres hűtőrácsig, minden részletében tükröződött az Audi iránti odaadás és a minőségi kivitelezés. A tágas belső tér, a magas minőségű anyagok és a gondos tervezés együttesen biztosították, hogy az utazás minden pillanata kényelemben és stílusban teljen. Az Audi A6 Avant (4G5) 2011-es modellje tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni az elegancia, a teljesítmény és a praktikum között. Ha prémium minőségű autóvilágítási termékeket keresel ehhez a modellhez, az A6 Avant garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, biztosítva a biztonságos és élvezetes vezetési élményt minden útviszony között. Az A6 Avant (4G5) ezzel az autóval a mindennapi használat során is kiemelkedő stílust és teljesítményt élvezheted.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket