Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A6 Avant (4F5) 2004 autó izzó

Az Audi A6 Avant (4F5) 2004-es megjelenése a funkcionalitás és a luxus egyedülálló kombinációját hozta el a kombi autók piacára. Ez a modell az Audi A6 szedán változatának praktikusabb testvéreként debütált, kibővített csomagterével és sokoldalúságával különösen azok számára vált ideális választássá, akik nem akartak kompromisszumot kötni sem a stílus, sem a funkcionalitás terén. A világítástechnikában az A6 Avant (4F5) ugyanazokat a fejlett megoldásokat kínálta, mint a szedán változat. A tompított és távolsági fényszórók esetében gyakran Bi-Xenon lámpákat alkalmaztak, amelyek kiváló látási viszonyokat biztosítottak éjszakai vezetés során. A LED technológia alkalmazása a féklámpákban, helyzetjelzőkben, indexlámpákban és tolatólámpákban nemcsak az energiatakarékosság és a hosszú élettartam miatt vált előnyössé, hanem azért is, mert ezek a lámpák azonnali válaszidővel és erőteljes fényerővel bírnak, jelentősen javítva ezzel a láthatóságot és a biztonságot. Az A6 Avant (4F5) külső megjelenése az Audi dizájnfilozófiájának lenyűgöző megtestesítése volt. Az elegáns vonalvezetés, a dinamikus arányok és az ikonikus Singleframe hűtőrács egy olyan autót hoztak létre, amely minden szempontból kiemelkedik a tömegből. Az intelligens helykihasználásnak köszönhetően az A6 Avant tágas belső térrel és impozáns csomagtérrel büszkélkedhetett, amely tökéletes társ volt mind a mindennapi használatban, mind a hosszabb utazások során.

A technológiai innovációk terén az A6 Avant (4F5) számos vezetéstámogató rendszerrel és kényelmi funkcióval rendelkezett, amelyek még biztonságosabbá és élvezetesebbé tették a vezetést. Az adaptív légfelfüggesztés, a nagyfelbontású MMI navigációs rendszer és a BOSE® surround hangrendszer mind hozzájárultak ahhoz, hogy az A6 Avant az egyik legvonzóbb választás legyen a prémium kombi kategóriában. Az Audi A6 Avant (4F5) motorválasztéka is lenyűgöző volt, a takarékos dízelmotoroktól kezdve a nagy teljesítményű benzinmotorokig terjedő skálán, amelyek kiváló egyensúlyt kínáltak a teljesítmény és a gazdaságosság között. Ez a sokoldalúság biztosította, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő motorváltozatot. Az Audi A6 Avant (4F5) 2004-es modellje tökéletes példája annak, hogyan lehet egy autót praktikussá, kényelmessé és luxussá egyszerre tenni. Ha tehát egy ilyen autóhoz szeretnél prémium minőségű autóvilágítási termékeket vásárolni, akkor biztos lehetsz benne, hogy az A6 Avant minden szempontból megfelelő választás lesz, legyen szó a városi forgalomról vagy hosszabb utazásokról, az Audi A6 Avant (4F5) minden körülmények között képes lesz biztosítani a vezetés örömét és a biztonságot.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket