Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A6 Avant (4B) 2002 autó izzó

Az Audi A6 Avant (4B) 2002-es modellje igazi különlegesség a prémium középkategóriás kombik világában. Ez a generáció az új évezred elején jelent meg, és egyedülálló eleganciát képviselt a formatervezés terén. Az Audi A6 Avant vonalvezetése tökéletesen ötvözi a sportosságot a praktikummal, amihez a gyártó magas szintű mérnöki tudását és precíziós kivitelezését adta hozzá.

Az A6 Avant (4B) modell jellemzően H7-es típusú tompított és H1-es távolsági fényszóró foglalatokkal rendelkezik, amelyek garantálják az út világos és jól látható megvilágítását éjszaka vagy rossz látási viszonyok között is. A féklámpák, helyzetjelzők, indexlámpák és tolatólámpák esetében is nagy gondot fordítottak arra, hogy ezek a fényforrások hosszú élettartamúak és megbízhatóak legyenek, biztosítva ezzel az utakon való biztonságos közlekedést. A 2002-es Audi A6 Avant nem csak a formájával és világítástechnikájával hódított, hanem azzal is, hogy kiváló vezetési élményt nyújtott. A motorválaszték széles skálájának köszönhetően mindenki megtalálhatta a számára ideális kombinációt, legyen szó dízel vagy benzines verzióról. Az autó kényelmi felszereltsége, mint például a klimatizált ülések, a nagyfelbontású navigációs rendszer, és az audiophilek számára tervezett hangrendszer, mind hozzájárultak ahhoz, hogy az A6 Avant igazi élményautóvá váljon. Történelmi szempontból az A6 Avant (4B) fontos mérföldkő az Audi történetében. Bár pontos darabszámot nehéz megállapítani, az biztos, hogy ez a modell nagy népszerűségnek örvendett világszerte, ami a magas minőségű kivitelezésnek és megbízhatóságnak köszönhető. Az autóverseny-sikerek talán nem jellemzőek erre a modellre, de az autóipari díjak, köztük több "Év Autója" jelölés bizonyítja, hogy az Audi A6 Avant (4B) a maga idejében kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Ha tehát a 2002-es Audi A6 Avant (4B) modellhez szeretnél prémium minőségi autóvilágítási termékeket vásárolni, akkor jó helyen jársz. Az ilyen típusú autók világítása kulcsfontosságú eleme a biztonságos és élvezetes vezetésnek, ezért mindig érdemes a legjobb minőségre törekedni. Az Audi A6 Avant (4B) minden bizonnyal azok közé az autók közé tartozik, amelyekre büszkén tekinthetünk vissza, mint amelyek formatervezésükkel, teljesítményükkel és megbízhatóságukkal mérföldkövek lettek az autóipar történetében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket