Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A6 Avant (4B) 1997 autó izzó

Az Audi A6 Avant (4B) 1997-es modellje az Audi prémium középkategóriás kombi kínálatának egyik csúcspontja volt, amely tökéletesen ötvözte a funkcionalitást, a luxust és a dinamikus vezetési élményt. Az A6 szedán sikerén felbuzdulva, az Avant változat még több térrel és sokoldalúsággal kínálta az Audi élményt, célzottan azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni az elegancia és a praktikum között. A külső dizájn az A6 (4B) Avant esetében is a márka akkori formanyelvét követte, amelyet az éles vonalak és dinamikus arányok jellemeztek. A kombi karosszéria nem csak esztétikailag volt vonzó, hanem jelentősen növelte a jármű használhatóságát is, különösen a tágas és jól szervezett csomagtér révén, ami ideális választássá tette a családok és az aktív életmódot folytató emberek számára.

A motorválaszték a 4B generációnál széles körű volt, amely magában foglalta a hatékony dízelmotorokat és a dinamikus benzines motorokat egyaránt. Ezek a motorok nemcsak kiváló teljesítményt nyújtottak, de a gazdaságosság és az alacsony károsanyag-kibocsátás szempontjából is előremutatóak voltak. Az Audi A6 Avant (4B) ezzel is bizonyította, hogy az Audi elkötelezett a fenntarthatóság és az innovatív technológiák mellett. A világítástechnológia terén az A6 Avant (4B) jelentős előrelépést jelentett. Az első xenon fényszórók opciós elérhetősége jelentősen javította az éjszakai vezetés biztonságát és kényelmét. A féklámpák, helyzetjelzők, indexlámpák és tolatólámpák kialakítása modern és hatékony volt, amely nemcsak a jármű esztétikáját emelte ki, hanem a láthatóságot és a biztonságot is növelte.

Az A6 Avant (4B) beltere a luxus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát kínálta. A magas minőségű anyagok, a részletekre való odafigyelés és a kényelmi felszereltségek széles választéka minden utazást élvezetessé tett. Az Audi innovatív infotainment rendszerei és a vezetéstámogató technológiák gondoskodtak arról, hogy a vezető és az utasok is a lehető legmagasabb szintű kényelemben és biztonságban részesüljenek. Az Audi A6 Avant (4B) nem csak azok számára jelentett ideális választást, akik a prémium minőséget és a dinamikus vezetési élményt keresik, hanem azoknak is, akik a mindennapok során szükségük van a térre és a sokoldalúságra. A modell sikeresen ötvözte az Audi technológiai innovációit a praktikus megoldásokkal, így válva a prémium kombik piacának egyik meghatározó modelljévé.

Ha a 1997-es Audi A6 Avant (4B) modellhez szeretnél prémium minőségű autóvilágítási termékeket szerezni, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb helyen jársz. A megfelelő világítás nem csak hogy fokozza az autó esztétikáját, de a biztonságot és a vezetési élményt is jelentősen javítja. Az A6 Avant (4B) egy kivételes kombinációja a stílusnak, a teljesítménynek és a funkcionalitásnak, amely továbbra is méltó helyet foglal el az Audi történetében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket