Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A6 Avant (4A) 1994 autó izzó

Az Audi A6 Avant (4A) a 90-es évek közepén mutatkozott be, mint az Audi A6 szedán változatának praktikusabb, tágasabb testvére. Az Avant változat azok számára jelentett ideális választást, akik a prémium szedánok eleganciáját és kényelmét kombinálva kerestek megoldást a nagyobb csomagtér iránti igényre. Az A6 Avant (4A) modell az Audi hagyományos értékeit – mint a minőség, a megbízhatóság és az innováció – ötvözte egy rendkívül sokoldalú családi autó formájában. A design az Audi esetében mindig is kulcsfontosságú volt, és az A6 Avant (4A) esetében sem volt ez másképp. A letisztult vonalvezetés és a dinamikus arányok egyesítése a funkcionalitással egy elegáns, mégis sportos külsőt eredményezett. Az Avant modellváltozat jellegzetessége a tágas és jól használható csomagtartó volt, amely könnyen hozzáférhető és rendkívül praktikus megoldásokat kínált a mindennapokban. A motorválaszték a 4A generációhoz hasonlóan széleskörű volt, amely lehetővé tette a vásárlók számára, hogy megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő változatot. A kínálatban megtalálhatóak voltak a gazdaságos dízelmotorok és a dinamikusabb teljesítményre képes benzines motorok is, amelyek mind a megbízhatóságukról és hatékonyságukról voltak ismertek.

Bár a világítástechnológia azóta jelentősen fejlődött, az A6 Avant (4A) már akkoriban is olyan világítási megoldásokat kínált, amelyek javították a láthatóságot és a biztonságot. A fényszórók, féklámpák, helyzetjelzők, indexlámpák, és tolatólámpák tervezése és elhelyezése optimalizált volt a legjobb látási viszonyok és a stílusos megjelenés érdekében. Az Audi A6 Avant (4A) azok számára kínált ideális megoldást, akik nem akartak lemondani a prémium autózás élményéről, még akkor sem, ha nagyobb térre és praktikumra volt szükségük. Az A6 Avant (4A) hű maradt az Audi alapvető értékeihez, és egyben bizonyította, hogy egy prémium autó képes lehet nagyszerű vezetési élményt, kényelmet és praktikumot is nyújtani. Ha az Audi A6 Avant (4A) modelledhez szeretnél prémium minőségű autóvilágítási termékeket vásárolni, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb helyen jársz. Az időtálló design és a megbízható teljesítmény megőrzése érdekében fontos a minőségi alkatrészek használata, amelyekkel mi szívesen segítünk. Az A6 Avant (4A) nem csak egy autó, hanem egy életstílus része, amely továbbra is örömöt és kényelmet nyújt a vezetőknek és utasaiknak egyaránt.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket