Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A6 (4B) 1997 autó izzó

Az Audi A6 (4B) 1997-ben debütált, mint az A6 modellcsalád második generációja, amely új fejezetet nyitott az Audi prémium középkategóriás kínálatában. Az elődmodell sikereire építve az Audi még magasabb szintre emelte a kényelmet, a teljesítményt és a technológiai innovációt, hogy megerősítse pozícióját a prémium szegmensben. Az A6 (4B) külseje jelentős dizájnfrissítést kapott, amely még elegánsabbá és modernné tette a járművet. A formatervezés finom vonalakkal és harmonikus arányokkal kiemelte az Audi márka eleganciáját és minőségét. Az új design nem csak esztétikai szempontból volt előrelépés, hanem az aerodinamikai hatékonyságot is javította, ami kedvezően befolyásolta a jármű fogyasztását és teljesítményét. A motorválaszték tovább bővült, többek között új dízel- és benzines motorokkal, amelyek korszerű technológiáiknak köszönhetően jobb üzemanyag-hatékonyságot és nagyobb teljesítményt kínáltak. Az Audi A6 (4B) ezzel a generációval is bizonyította, hogy képes megfelelni a legkülönbözőbb vezetői igényeknek, legyen szó dinamikus vezetési élményről vagy gazdaságos üzemeltetésről.

A világítástechnológia terén az A6 (4B) már jelentős fejlődést mutatott az elődmodellhez képest. Az új generációban a fejlett halogén fényszórók mellett opcióként elérhetővé váltak az első xenon fényszórók is, amelyek kiváló világítást biztosítottak éjszaka és rossz látási viszonyok között. A féklámpák, helyzetjelzők, indexlámpák és tolatólámpák tervezése is modern, és hozzájárult a jármű biztonságosabbá tételéhez. Az Audi A6 (4B) modellcsaládja többféle karosszéria-stílust is kínált, beleértve a szedánt és az Avant (kombi) változatot is, amelyek szélesíteni tudták az A6 vonzerejét a különböző vásárlói igények szerint. A belső tér kialakítása a legmagasabb minőségi anyagokat használta, és magas szintű kényelmet biztosított az utasok számára, erősítve ezzel az Audi prémium márkaképét. Az Audi A6 (4B) továbbra is a megbízhatóság, a kényelem és az innovatív technológiák szinonimája maradt, ami lehetővé tette, hogy a modell sikeresen versenyezzen a prémium szegmens többi tagjával. A második generációs A6 nemcsak megerősítette, hanem tovább is építette az Audi hírnevét mint a prémium autók egyik vezető gyártóját.

Ha a 1997-es Audi A6-hoz keresel prémium minőségű autóvilágítási termékeket, akkor itt a helyed. A megfelelő világítástechnológia nemcsak hogy fokozza az autód esztétikáját, hanem a biztonságodat és a vezetési élményt is jelentősen javítja. Az Audi A6 (4B) egy olyan modell, amely méltán büszkélkedhet a prémium kategória minden előnyével.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket