Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A6 (C8) 2018 autó izzó

Az Audi A6 (C8) 2018-as modellje az Audi új korszakának ikonja, amely újradefiniálta a prémium üzleti szedánok fogalmát. A C8 generációval az Audi ismételten bizonyította, hogy képes a legmagasabb színvonalú technológiát, formatervezést és teljesítményt ötvözni egy autóban, amely egyaránt megfelel a luxus és a funkcionalitás iránti igényeknek.

A világítástechnika az egyik terület, ahol az A6 (C8) igazán kiemelkedik. Az Audi ebben a modellben is az innovációt helyezte előtérbe, bevezetve a HD Matrix LED fényszórókat opcionális lézerfény technológiával, ami a vezetők és az úttest biztonságát szolgálja azáltal, hogy adaptívan szabályozza a fénykibocsátást, elkerülve ezzel a szembejövő járművek vakítását. A dinamikus irányjelzők, elől és hátul egyaránt, nem csupán a funkcionalitásukkal, hanem elegáns megjelenésükkel is hozzájárulnak az autó vizuális karakteréhez. A technológia terén az A6 (C8) úttörő szerepet tölt be az Audi termékpalettájában. A legújabb MMI touch response rendszer két nagy, központi érintőképernyővel rendelkezik, amelyek intuitív módon kezelhetőek és a vezető illetve az utasok számára is kényelmes hozzáférést biztosítanak a jármű összes funkciójához. Az Audi connect szolgáltatások és az infotainment rendszerek az interneten keresztül valós idejű adatokat és szolgáltatásokat nyújtanak, ami még teljesebbé teszi a vezetési élményt.

A motorpalettán számos opció található, a hatékony dízelmotoroktól kezdve a dinamikus benzinmotorokig, amelyek mind az Audi új mild-hibrid technológiáját használják, ezáltal javítva az üzemanyag-hatékonyságot és csökkentve a károsanyag-kibocsátást. Az opcionális quattro összkerékhajtással felszerelt modellek pedig minden útviszony között biztosítják a kiváló tapadást és stabilitást. A C8 generációs A6 megjelenése letisztult és elegáns, ami hűen tükrözi az Audi design filozófiáját. A markáns vonalvezetés, az éles szélek és a dinamikus arányok együttesen teremtenek egy modern és időtlen külsőt, amely kiemeli az autó sportos karakterét.

Az Audi A6 (C8) 2018-as modellje tehát tökéletes választás azok számára, akik a legújabb technológiát, kiemelkedő teljesítményt és kifinomult eleganciát keresik egy autóban. Ha prémium minőségű autóvilágítási termékeket keresel ehhez a modellhez, az A6 (C8) garantáltan megfelel minden igénynek, biztosítva a biztonságos és kényelmes utazást minden körülmények között.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket