Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A5 Sportback (8TA) 2012 autó izzó

Az Audi A5 Sportback (8TA) 2012-es modellévét egy jelentős frissítés jellemezte, amely tovább finomította az autó már eleve magas színvonalú designját és műszaki jellemzőit. Ez a modellév az Audi elkötelezettségét tükrözi a folyamatos innováció és a prémium minőség iránt, amelyek révén az A5 Sportback még vonzóbb választássá vált a kupé-stílusú négyajtós szedánok piacán. A külső megjelenés tekintetében az 2012-es A5 Sportback finom dizájnfrissítéseket kapott, amelyek még elegánsabbá és dinamikusabbá tették az autó profilját. A módosított hűtőrács, az újra tervezett első és hátsó lámpatestek, valamint a frissített lökhárítók mind hozzájárultak a modernizált megjelenéshez. Különösen a LED technológiával ellátott fényszórók és a hátsó lámpák hangsúlyozzák az autó technológiai előrehaladását, javítják a láthatóságot és növelik a biztonságot.

A belső térben is érezhetők voltak a frissítések, ahol a prémium anyagok és a kifinomult kialakítás továbbra is a luxus és kényelem légkörét árasztották. Az MMI (Multi Media Interface) rendszer legújabb változatának bevezetése még intuitívabbá és felhasználóbarátabbá tette a kezelőfelületet, amely elősegítette az infotainment rendszer és a vezetést segítő technológiák használatát. Motorválaszték tekintetében az Audi A5 Sportback 2012-es modellje számos hatékony és teljesítményorientált opciót kínált, beleértve a fejlett TFSI benzinmotorokat és TDI dízelmotorokat. Ezek a motorok kiváló egyensúlyt kínáltak a gyorsulás és a gazdaságosság között, miközben a környezeti lábnyom minimalizálására is törekedtek. A quattro négykerékhajtású rendszer opcionális elérhetősége tovább erősítette az A5 Sportback menetstabilitását és tapadását, függetlenül az útviszonyoktól.

Az autóvilágítás tekintetében az A5 Sportback (8TA) 2012-es modellje kiemelkedő volt, a fejlett LED fényszórók és hátsó lámpák nem csak a megjelenés szempontjából voltak látványosak, hanem a funkcionalitás terén is előnyöket kínáltak. Ezek a világítási rendszerek jobb láthatóságot és hosszabb élettartamot biztosítottak, valamint hozzájárultak az energiatakarékossághoz is. Az Audi A5 Sportback (8TA) 2012-es modellfrissítése egy még inkább kívánatos járművet hozott létre, amely tökéletes egyensúlyt nyújt a stílus, teljesítmény és praktikum között. Ha prémium minőségű autóvilágítási megoldásokat keresel e modellhez, az A5 Sportback 2012-es változata minden szempontból képes lesz megfelelni az elvárásaidnak, legyen szó akár a mindennapi használatról, akár a hétvégi kiruccanásokról.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket