Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A5 Sportback (2016-) autó izzó

Az Audi A5 Sportback második generációja, amely 2016-ban került bemutatásra, tovább erősíti az Audi elkötelezettségét az elegancia, innováció és funkcionalitás iránt. Ez a modell egy lenyűgöző ötvözete a sportos kupé vonalvezetésének és a négyajtós szedán praktikumának, amely egyedülálló karakterrel és kifinomultsággal bír a prémium szegmensben. A külső dizájnban az új A5 Sportback még élesebb és dinamikusabb vonalvezetést kapott, amely modern és letisztult megjelenést kölcsönöz neki. Az újradefiniált hűtőrács, az éles vonalú fényszórók, és a szoborszerűen formált oldalsó kontúrok mind hozzájárulnak az autó karizmatikus jelenlétéhez. A Sportback modell sajátossága, az ívelt tetővonal, elegánsan folytatódik a hátsó rész felé, ami nemcsak hogy esztétikai, hanem aerodinamikai előnyöket is biztosít. Belső terében az Audi A5 Sportback (2016-) magas minőségű anyagokkal, precíz kidolgozású részletekkel és a legújabb technológiai fejlesztésekkel nyűgözi le az utasokat. Az MMI navigációs rendszer, az Audi virtuális kokpit és a fejlett infotainment opciók, mint például a touchpad-del ellátott MMI touch rendszer, mind hozzájárulnak egy kényelmes és interaktív vezetői élményhez.

A motorválaszték a legújabb TFSI és TDI motorokat tartalmazza, amelyek optimalizálják a teljesítményt és az üzemanyag-hatékonyságot. Az Audi A5 Sportback a mild-hybrid technológia bevezetésével még gazdaságosabb üzemeltetést kínál, miközben a sportos vezetési élményről sem kell lemondani. A quattro négykerékhajtás rendszer továbbra is elérhető, amely minden körülmény között biztosítja a kivételes vezetési stabilitást és tapadást. Az autóvilágítás tekintetében az új generációs A5 Sportback innovatív megoldásokkal, mint a LED és Matrix LED fényszórók, valamint dinamikus irányjelzők előnyeit kínálja. Ezek a világítási technológiák nem csak javítják a vezetés biztonságát, de kiemelik az autó modern és előremutató karakterét is. Az Audi A5 Sportback (2016-tól kezdődően) a sportosság, kényelem és technológiai innováció tökéletes egyensúlyát kínálja. Ez a modell nemcsak hogy megtestesíti az Audi mérnöki precizitását és formatervezési filozófiáját, de egyben biztosítja a vezető és utasok számára a prémium kategóriás utazási élményt. Ha prémium minőségű autóvilágítási megoldásokat keresel a 2016 utáni Audi A5 Sportback-hez, ez a modell minden igényt kielégít, legyen szó a mindennapi használatról vagy a hétvégi kalandokról.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket