Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A5 (2016-) autó izzó

Az Audi A5 második generációja, amely 2016-ban mutatkozott be, új fejezetet nyitott az Audi dizájnjában és technológiájában. Ez a modellváltozat tovább finomította az A5 sorozat ikonikus formavilágát, miközben modern technológiai innovációkat vezetett be, hogy javítsa a teljesítményt, a kényelmet és a biztonságot. A 2016-os Audi A5 nem csupán folytatása az elődjeinek, hanem egy lépéssel tovább is viszi azokat az értékeket, amelyekkel az Audi A5 márka azonosul. A külső dizájn tekintetében az új A5 megőrizte elődjének sportos és elegáns vonalvezetését, de élesebbé és dinamikusabbá vált. Az újradefiniált hűtőrács, élesebb vonalvezetésű fényszórók és a dinamikus hátsó lámpák hozzájárulnak egy modernebb és agresszívabb megjelenéshez. Az autó profilja és aerodinamikai tulajdonságai is javultak, ami nem csak az esztétikát, hanem a teljesítményt is előnyösen befolyásolja. A belső tér a magas minőségű anyagokkal, a kifinomult kialakítással és az új technológiai funkciókkal emeli a komfortérzetet. Az MMI (Multi Media Interface) rendszer legújabb verziója, a virtuális kokpit és a fejlett infotainment rendszerek még intuitívabbá és felhasználóbarátabbá teszik az utastér élményét. Az Audi A5 (2016-) beltere igazi digitális vezetői környezetet teremt, amely harmonikusan ötvözi a funkcionalitást a luxus érzetével. A motorválaszték a modern TFSI benzinmotorokat és TDI dízelmotorokat foglalja magában, amelyek kiváló egyensúlyt kínálnak a teljesítmény és a gazdaságosság között. Az innovatív hajtáslánc-technológiák, mint a mild hybrid rendszerek, tovább csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást, miközben fenntartják az Audi A5-re jellemző dinamikus vezetési élményt. A quattro négykerékhajtás továbbra is elérhető, biztosítva a kivételes tapadást és vezetési stabilitást minden körülmény között. Az autóvilágítás terén az Audi A5 (2016-) LED technológiát és opcionálisan a Matrix LED fényszórókat is kínál, amelyek kiváló láthatóságot biztosítanak anélkül, hogy vakítanák a szembejövő forgalmat. Ezek a világítási rendszerek nem csupán a biztonságot növelik, hanem a jármű megjelenésének is fontos elemei, tovább kiemelve az Audi A5 letisztult és modern karakterét.

Az Audi A5 második generációjának bevezetése egy újabb bizonyítéka az Audi innovációs elkötelezettségének, amely tökéletesen ötvözi a formatervezést, a teljesítményt és a technológiai fejlesztéseket. Ha prémium minőségű autóvilágítási megoldásokat keresel a 2016 utáni Audi A5-höz, biztos lehetsz benne, hogy ez a modell minden szempontból képes megfelelni a legmagasabb elvárásoknak is.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket