Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Audi A1 Sportback (2018-) autó izzó

Az Audi A1 Sportback második generációja, amely 2018-tól van jelen a piacon, egy lépéssel tovább viszi az Audi kisautó-kínálatát a prémium szegmensben. Ez a generáció jelentős frissítéseket hozott, mind a dizájnban, mind a technológiában, hogy még vonzóbbá tegye a modellt a fiatalabb vásárlók és a városi vezetés kedvelői számára.


Az új A1 Sportback radikális külső dizájnnal büszkélkedhet, amely merészebb és sportosabb megjelenést kölcsönöz neki az elődhöz képest. A markánsabb vonalvezetés, az agresszívebb első hűtőrács és a nagyobb méretű keréktárcsák együttesen modern és dinamikus karaktert adnak az autónak. Az új generáció nagyobb méretekkel rendelkezik, amelyek javítják az utastér kényelmét és a csomagtartó méretét.


A belső tér tervezésekor a digitális technológiák kerültek előtérbe. Az Audi virtuális kokpitje és a nagyméretű MMI érintőképernyő modern és csúcstechnológiás utasteret teremt, amely intuitív hozzáférési lehetőséget biztosít a vezető számára a különböző funkciókhoz és információkhoz. A minőségi anyagok és a részletes kidolgozás továbbra is prémium érzetet kölcsönöznek.


A motorpaletta frissítése magában foglalja a hatékony TFSI benzinmotorokat, amelyek különböző teljesítményszinteket kínálnak, hogy megfeleljenek a különböző vásárlói igényeknek. A motorok tervezésekor kiemelt szempont volt az üzemanyag-hatékonyság és a környezetbarát működés, így a második generációs A1 Sportback kevesebb károsanyag-kibocsátással és jobb üzemanyag-fogyasztási adatokkal rendelkezik.


Az A1 Sportback LED-es első és hátsó lámpákkal érkezik opcionálisan, amelyek nem csak jobb láthatóságot biztosítanak, de a jármű megjelenését is tovább finomítják. Az opcionális Matrix LED fényszórók pedig a legfejlettebb világítástechnológiát kínálják, adaptívan szabályozva a fényerőt a többi út használó zavarása nélkül.

Az Audi A1 Sportback (2018-tól) azok számára ideális választás, akik egy kompakt, de rendkívül modern és jól felszerelt autót keresnek a mindennapi városi használathoz. Az új generáció minden szempontból fejlesztéseket hozott, hogy megerősítse az Audi pozícióját a prémium kisautók piacán.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket