Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Alfa Romeo Giulietta autó izzó

Az Alfa Romeo Giulietta igazi olasz ikon, amely magában hordozza az Alfa Romeo márka lényegét: stílust, dinamizmust és innovációt. A Giulietta nevet először 1954-ben és 1965 között gyártott kompakt sportkocsik viselték, majd az Alfa Romeo 2010-ben újraélesztette ezt a modellt, hogy folytassa a legendát. A modern Giulietta egy lenyűgöző kombinációt kínál az elegáns olasz formatervezésből és a fejlett technológiából, amely tökéletes választás azok számára, akik nem csak egy autót, hanem egy élményt keresnek.

Formatervezés és Méretek

A modern Giulietta karakterisztikus Alfa Romeo dizájnnal büszkélkedhet, amelyben az első részen található híres "scudetto" hűtőrács és a dinamikus vonalvezetés dominál. A karosszéria formája nemcsak esztétikailag vonzó, hanem aerodinamikai előnyöket is biztosít, ami javítja a teljesítményt és a fogyasztást. Az autó hossza 4351 mm, szélessége 1798 mm, magassága 1465 mm, mely méretek tökéletes egyensúlyt kínálnak a tágas utastér és a városi manőverezhetőség között.

Teljesítmény és Fogyasztás

A Giulietta számos motorváltozatban érhető el, beleértve a hatékony dízel és benzinmotorokat. Ezek a motorok kiváló egyensúlyt kínálnak a teljesítmény és a gazdaságosság között, biztosítva, hogy a Giulietta képes legyen izgalmas vezetési élményt nyújtani anélkül, hogy feláldozná a fogyasztást. A sportosabb vezetők számára elérhető Quadrifoglio Verde változat pedig még nagyobb teljesítményt kínál.

 Innováció és Biztonság

Az Alfa Romeo Giulietta korszerű technológiákkal és biztonsági rendszerekkel van felszerelve, hogy garantálja a vezetés élményét és a biztonságot. Az Euro NCAP teszten 5 csillagos minősítést kapott, ami bizonyítja, hogy az Alfa Romeo komolyan veszi utasainak és járművének védelmét.

Autóvilágítás és Izzók

A Giulietta világítástechnikája különös figyelmet érdemel. Az első fényszórók elegáns formája és a LED-es nappali menetfény jellegzetes megjelenést kölcsönöz az autónak. Az izzó foglalatok típusai, mint a H7 a tompított fényszórókhoz és a H1 a távolsági fényszórókhoz, biztosítják a kiváló látási viszonyokat és a biztonságot minden körülmények között. A féklámpák, helyzetjelzők, indexlámpák és tolatólámpák is a legmodernebb technológiát használják, amelyek hozzájárulnak a Giulietta egyedi karakterének kihangsúlyozásához.

Történelmi Érdekességek

A Giulietta neve önmagában is történelmi örökséget hordoz. Az eredeti modell, amelyet az 1950-es és 60-as években gyártottak, az autóversenyek során számos sikert ért el, ami hozzájárult az Alfa Romeo sportos imázsának megerősítéséhez. Az új Giulietta is hű marad ennek az örökségnek, azzal a céllal, hogy ötvözze a modern technológiát a klasszikus Alfa Romeo értékekkel.


Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket