Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Alfa Romeo 166 autó izzó

Az Alfa Romeo 166 egy igazi olasz elegancia és mérnöki precizitás mesterműve, amely 1998 és 2007 között készült. A 166-os modell az Alfa Romeo felső kategóriás szedánjának számított, amely kiválóan ötvözte a sportos teljesítményt a luxus érzetével. A karosszéria vonalvezetése Francesco Scardone tervei alapján született, aki a Centro Stile Alfa Romeo csapatában dolgozott. Az autó formatervezése egyértelműen kiemelkedik: a jellegzetes Alfa Romeo hűtőmaszk, az elegánsan ívelt oldalvonalak és a karakteres hátsó lámpák teszik igazán egyedivé.

A 166-os modell széles motorválasztékával hódított, a 2.0 literes Twin Spark motortól kezdve egészen a 3.2 literes V6 Busso motorig, amely a márka egyik legendás hajtóműveként vonult be a történelembe. A Busso V6 különösen híres volt bámulatos hangjáról és kiemelkedő teljesítményéről. Az Alfa Romeo 166 fogyasztása és gyorsulása egyensúlyban volt, ami lehetővé tette, hogy az utasok kényelmesen élvezzék az utazást, akár hosszabb távon is.

Méretei tekintetében a 166-os 4720 mm hosszúságú, 1828 mm széles és 1416 mm magas volt, amely tágas belteret és kényelmes utazást biztosított az utasok számára. A gyártás során különös figyelmet fordítottak az autóvilágításra is; a 166 modellek fényszórói és hátsó lámpái nem csak a biztonságot szolgálták, hanem a jármű esztétikai jellegzetességei közé is tartoztak, hangsúlyozva az Alfa Romeo művészi megközelítését az autótervezés terén.

A 166-os modell számos díjat és elismerést gyűjtött be karrierje során, köztük voltak "Év Autója" díjak is különböző országokban. Az autóversenyek terén is megmutatta erősségét, bizonyítva az Alfa Romeo mérnöki csapatának szaktudását és a márka versenyszellemét.

Az Alfa Romeo 166 egy olyan autó, amely tökéletesen ötvözi a teljesítményt, a luxust és az olasz formatervezési filozófiát, így méltán vált az autórajongók és a gyűjtők körében keresett klasszikussá.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket