Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Alfa Romeo 159 autó izzó

Az Alfa Romeo 159 az olasz autógyártó művészi érzékét és mérnöki tudását egyesítő remekmű, ami 2005-től kezdődően hódította meg az autókedvelők szívét. A 156-os modell utódjaként érkezett, de minden téren túlteljesítette elődjét, így méltán vált az Alfa Romeo egyik legikonikusabb modelljévé.

Az 159-es vonalvezetése az Alfa Romeo jellegzetes eleganciáját és sportosságát ötvözi, miközben a modern formatervezési nyelv új elemeit is bevonja. Az autó hossza 466 cm, szélessége 182 cm, magassága pedig 141,5 cm, amely méretes és tágas belső teret kínál az utasok számára. Az autó orr részén büszkén viseli az Alfa Romeo tradicionális pajzs alakú hűtőrácsát, amelyet merész és karakteres fényszórók egészítenek ki, kiemelve az autó agresszív és dinamikus megjelenését.

A világítástechnika különösen fontos szerepet kap az 159-es modellnél, ahol a formatervezők nagy figyelmet fordítottak a fényszórók és hátsó lámpák esztétikájára és funkcionalitására. Ez nem csupán a biztonságot növeli jelentősen, hanem az autó vizuális megjelenését is fokozza, különösen éjszaka, amikor az Alfa Romeo 159 valóban magára vonja a tekinteteket.

Az Alfa Romeo 159-es kínálata többféle motorváltozatot foglal magában, benzin és dízel opciókkal egyaránt, amelyek között megtalálható a lenyűgöző teljesítményű 3.2 literes V6-os motor is. Ez a modellváltozat nem csak a gyorsulásban jeleskedik, hanem a kanyarokban mutatott stabilitása és a fékrendszer kiválósága révén is igazi vezetési élményt nyújt.

Az autó nem csak kinézetében és motorjaiban rejlik különlegessége, hanem abban is, hogy az Alfa Romeo 159-et rendkívül magas szintű biztonsági felszereltséggel látták el, ami többek között magas Euro NCAP-biztonsági értékelést eredményezett. Ez a tény még inkább vonzóvá teszi a modellt a családok számára is.

Az Alfa Romeo 159 gyártása során több különleges kiadást is piacra dobott a gyártó, amelyek limitált szériás darabokként különleges figyelmet és gyűjtői értéket képviselnek. A modell sikerességét jól mutatja, hogy több autóversenyen is részt vett, ahol kiváló teljesítményt nyújtva erősítette meg az Alfa Romeo versenyhagyományait.

Összességében az Alfa Romeo 159 nem csupán egy autó, hanem egy művészeti alkotás, amely magában hordozza az olasz autógyártás szenvedélyét, eleganciáját és innovációját.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket