Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Alfa Romeo 156 Sportwagon autó izzó

Az Alfa Romeo 156 Sportwagon igazi gyöngyszem a 2000-es évek elején debütáló kombi modellek között, amely méltán vált az olasz autógyártás ikonjává. Elegáns megjelenésével, sportos karakterével és innovatív technológiai megoldásaival az Alfa Romeo 156 Sportwagon új szintre emelte a középkategóriás autók piacát.

A Sportwagon változatot 2000-ben mutatták be, mint a 156-os széria praktikusabb, de ugyanolyan stílusos tagját. Az autó formatervezése az Alfa Romeo hagyományos vonalait követi, amelyek az elegancia és a dinamizmus tökéletes egyensúlyát képviselik. Az autó elején található jellegzetes hűtőrács és az agresszív vonalvezetésű fényszórók azonnal felismerhetővé teszik az utcán.

A 156 Sportwagon hossza 444 cm, szélessége 174 cm, magassága pedig 141 cm, ami elegendő helyet biztosít az utastérben és a csomagtérben egyaránt. A gyártó különös figyelmet fordított a világítástechnikára is: az első fényszórók és hátsó lámpák formája nem csak a különleges megjelenésért felelős, de kiváló látási viszonyokat is biztosítanak minden körülmény között.

A motorválaszték széles skálát ölel fel, beleértve a dinamikus benzinmotorokat és a gazdaságos dízeleket. Az Alfa Romeo 156 Sportwagon akár 250 km/h végsebességre is képes (modelltől függően), miközben a gyorsulása is kiemelkedő, több változat esetében 6-7 másodperc alatt éri el az 100 km/h-s sebességet.

Az autó nem csak a mindennapi használatra tökéletes választás, de versenypályán is megállja a helyét. Az Alfa Romeo hagyományainak megfelelően a 156 Sportwagon is részt vett különböző autóversenyeken, ahol kiváló teljesítményt nyújtott, ezzel is megerősítve a márkának azt a hírnevét, hogy autói nem csak a stílusban, hanem a teljesítményben is kiemelkednek.

A 156 Sportwagon nem csupán egy autó, hanem egy életérzés, amely az olasz autógyártás legjobb hagyományait ötvözi a modern kor igényeivel. A modell sikeres volt a piacon, és a gyártási időszak alatt több ezer darab talált gazdára, ezzel is bizonyítva, hogy az Alfa Romeo 156 Sportwagon méltó helyet foglal el az autótörténelem kiemelkedő alkotásai között.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket