Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Alfa Romeo 156 autó izzó

Az Alfa Romeo 156, az olasz elegancia és műszaki újítások zseniális kombinációja, egy olyan autó, ami azonnal felkelti az érdeklődést. Bemutatásakor, 1997-ben, a 156-os a középkategóriában új színvonalat teremtett a formatervezés terén. Az autó vonalvezetése és megjelenése olyan letisztult és dinamikus, hogy még ma is lenyűgözi az embereket. A 156-os modell dizájnja olyan egyedi jellegzetességeket ötvöz, mint az első részen található híres Alfa Romeo hűtőrács, vagy a karosszéria sima ívei, amelyek harmonikusan olvadnak össze a sportos megjelenéssel.

A gyártás során különös figyelmet fordítottak az autóizzókra is, melyek nem csak a biztonsági, hanem az esztétikai szempontokat is szem előtt tartották. A 156-os fényszórói és hátsó lámpái formatervezése korszakalkotó volt, elegánsan integrálva a jármű dinamikus vonalvezetésébe, ami hozzájárult az autó összességében vett kifinomult megjelenéséhez.

A 156-os nem csak külsőre, hanem teljesítményben is kiemelkedő. Különböző motorváltozatai révén - a gyorsulást és hatékonyságot optimalizáló négyhengeres aggregátoktól az erőteljes V6-os motorokig - minden vezető megtalálhatja a számára ideális kombinációt. Az Alfa Romeo 156 sportossága mellett a fogyasztása is figyelemre méltó, mivel a motorok fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek a gazdaságosságra anélkül, hogy feláldozták volna a teljesítményt.

Történelmi jelentőségét tekintve, az Alfa Romeo 156 több autóversenyen is bizonyított, köztük a híres Super Touring versenyeken, ahol több győzelmet és díjat is magáénak tudhat. Ezek a sikerek nem csak a modell sportosságát, hanem az Alfa Romeo mérnöki és technológiai újításainak minőségét is alátámasztották.

Az autó gyártása során több, mint 680,000 példány készült el, ami jól mutatja az autó népszerűségét és piaci sikerét. A 156-os az "Év Autója 1998" díjat is elnyerte, ami tovább erősítette a modell piaci helyzetét és az Alfa Romeo márka presztízsét.

Méretei (hosszúság/szélesség/magasság: 4430mm/1745mm/1415mm) ideálisak voltak ahhoz, hogy a 156-os kényelmes utasteret biztosítson utasai számára, miközben megőrizte sportos karakterét. A minőségi autóvilágítás és a gondosan megtervezett belső tér csak hab a tortán ennek a különleges járműnek, ami az Alfa Romeo műszaki innovációját és dizájnorientált filozófiáját testesíti meg.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket