Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Alfa Romeo 155 autó izzó

Az Alfa Romeo 155 az olasz autógyártó, az Alfa Romeo egyik meghatározó modellje volt, mely 1992 és 1998 között készült. Ezt a középkategóriás szedánt kifejezetten a versenypályák inspirálta dizájn és fejlett technológia jellemzi, amely az Alfa Romeo hagyományait követve kiemelkedő teljesítményt és eleganciát kínál a vezetők számára. Az 155-ös modell a Tipo négyes platformra épült, amit az Alfa Romeo a Fiat csoporttal közösen fejlesztett ki, biztosítva ezzel a modell modern alapjait és versenyképességét az 1990-es évek autópiacán.

Az autó tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek az aerodinamikai hatékonyságra, ami a sima karosszériavonalakban és a jól elhelyezett légbeömlőkben nyilvánul meg. Az Alfa Romeo 155 elődjéhez, az Alfa 75-höz képest hosszabb tengelytávval rendelkezik, amely javítja az utastéri kényelmet és a vezetési stabilitást. Az autó dimenziói – hossza 4440 mm, szélessége 1700 mm, magassága 1430 mm – tökéletes egyensúlyt teremtenek a sportosság és a praktikum között.

A motorválaszték széles körű volt, beleértve a négyhengeres benzinmotorokat és a turbófeltöltéses dízelmotorokat is, amelyek teljesítménye 90 lóerőtől egészen 190 lóerőig terjedt. Különösen figyelemre méltó volt az Alfa Romeo 155 Q4 modell, amely egy 190 lóerős, 2.0 literes, turbófeltöltéses motorral és összkerékhajtással rendelkezett, ami kiemelkedő teljesítményt és kiváló tapadást biztosított minden útviszony mellett.

Az Alfa Romeo 155 sikere nem korlátozódott az utcákra; a versenypályákon is kiválóan szerepelt. A túraautó-versenyeken (pl. az Alfa Romeo 155 V6 TI az International Touring Car Championship-en) elért sikerei legendás státuszt kölcsönöztek a modellnek, hangsúlyozva az Alfa Romeo mérnöki tehetségét és versenyszellemét.

Az autó világítástechnikai rendszere is kiemelkedő, ahol az előre tekintő dizájn és a technológiai innovációk elegáns, de hatékony megvilágítást biztosítanak. A fényszórók és hátsó lámpák dizájnja nemcsak a jármű esztétikai megjelenését emeli ki, hanem javítja a láthatóságot és a biztonságot is, különösen éjszakai vezetés során. A modern autóizzók használata lehetővé teszi az Alfa Romeo 155 számára, hogy az utakon valóban ragyogjon, fokozva ezzel a jármű vonzerejét és jelenlétét.

Összességében az Alfa Romeo 155 jelentős mérföldkövet jelentett az Alfa Romeo történetében, tökéletesen ötvözve a versenypályákon szerzett tapasztalatokat a mindennapi vezetési élmény javításával. Az 155-ös modell nemcsak az autógyártó műszaki fejlesztésének és dizájnnak a csúcspontját képviseli, hanem az autók szerelmeseinek körében is kultikus státuszt ért el, köszönhetően kivételes teljesítményének, elegáns megjelenésének és a versenypályákon elért sikereinek.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket