Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Alfa Romeo 147 autó izzó

Az Alfa Romeo 147 az olasz autógyártó egyik legikonikusabb kompakt modellje, mely 2000 és 2010 között készült. Ez a jármű azonnal felkeltette az autókedvelők figyelmét elegáns formatervezésével, kiváló menettulajdonságaival és az Alfa Romeo-ra jellemző dinamikus vezetési élménnyel. Az 147-es modell az Alfa Romeo hagyományainak megfelelően új szintre emelte a kompakt autók kategóriáját, megmutatva, hogy a praktikum és a mindennapi használhatóság nem zárja ki az eleganciát és a teljesítményt.

Az Alfa Romeo 147 bemutatása jelentős mérföldkő volt a márka történetében, hiszen ezzel a modelljevel az Alfa Romeo újra megerősítette helyét a prémium kompakt autók piacán. A 147-es modell több díjat is elnyert karrierje során, köztük az 2001-es „Év Autója” díjat Európában, amely kiemeli annak innovatív jellegét és piaci vonzerejét.

Az Alfa Romeo 147 különlegessége részben a kifinomult formavilágában rejlik. A fényszórók egyedi, szögletes alakja és a markánsan ívelt hátsó lámpák azonnal felismerhetővé teszik az autót az úton. Ezek a dizájnelemek nem csupán esztétikai szempontból kiemelkedőek, hanem a jármű aerodinamikai teljesítményét is javítják, hozzájárulva ezzel a jobb üzemanyag-fogyasztáshoz és nagyobb stabilitáshoz magas sebességnél.

A 147-es modell gyártása során az Alfa Romeo nagy hangsúlyt fektetett a vezető és az utasok kényelmére és biztonságára is. Az autó magas szintű felszereltséget kínált, beleértve a fejlett biztonsági rendszereket, mint például az ABS-t, az ESP-t, és több légzsákot, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy az Euro NCAP törésteszten kiválóan szerepeljen.

Az Alfa Romeo 147-et Olaszországban gyártották, és ez a modell is hozzájárult ahhoz a hírnevéhez, amit az Alfa Romeo a világ minden táján élvez. A jármű kínált változatok széles skáláját biztosította a vásárlóknak, beleértve a különböző motorváltozatokat, amelyek között megtalálható volt a gazdaságos dízel és a magas teljesítményű benzines motorok is, biztosítva ezzel mindenki számára a megfelelő választást.

Az autó izzóinak tekintetében az Alfa Romeo 147-ben alkalmazott világítástechnológia kiemelkedő látási viszonyokat biztosít, függetlenül attól, hogy éjszaka vezetsz, vagy rossz időjárási körülmények között találod magad. A fényszórók és hátsó lámpák kialakítása nem csak a jármű esztétikáját emeli, hanem biztosítja, hogy az utakon maximális biztonságban közlekedhess. Autóizzóinkkal a 147-esed nem csak hogy ragyogni fog, hanem a lehető legjobb látási viszonyokat is biztosítja majd számodra, így mindig élvezheted az Alfa Romeo által nyújtott vezetési élményt, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a biztonság terén. Az Alfa Romeo 147 nem csak egy autó; egy életérzés, amely a kifinomult olasz dizájnt és a fejlett mérnöki tudást ötvözi.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket