Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance konyhapult világító LED lámpa

 

Led Corner

 

 

 

A Ledvance Linear Turn LED multifunkciós pultmegvilágító lámpatestek optimális fényt biztosítanak munkapultod felett. A 60cm-es lámpatestek sorolhatóak (10db-ig), a beépített 3000K színhőmérsékletű LED modulokat műanyag bura fedi, melyek homogén fényt biztosítanak. Vázuk alumínium, csuklópontos kialakításuk lehetővé teszi, hogy fényeid dőlésszögét beállíthasd. A komplett szerelési és csatlakoztatási kiegészítőket a csomagban találod.

 

Ledvance Linear LED Turn

 

A Ledvance Linear LED Flat Sensor és Flat Eco konyhai pultmegvilágító lámpatestek ideális fényt biztosítanak minden napszakban. A beépített LED modulok 3000 -és 4000K színhőmérsékletűek, vázuk alumínium és műanyag, színük ezüst. Az Eco termékek 43db-ig sorolhatóak, a sensor érzékelővel ellátott Flat Sensor termékek 18db-ig.

Ledvance Linear LED Flat


A Ledvance Linear LED Slim lámpák vékony és elegáns kialakításuk révén pult, polc és dekorációs világításként alkalmazhatóak. Anyaguk alumínium, színük ezüst. A lámpatestek könnyedén felszerelhetőek csavar és ragasztószalag segítségével, melyek a doboz tartalmát képezik. Működésük egyszerű, rövid kézmozgással ki - és bekapcsolhatod, ill. ha 1 másodpercnél tovább tartod alatta kezed, a fény halványodik, tompul. Választható hosszúságuk 30 - és 50 cm. A 30 cm-es lámpatesteket 10X - az 50 cm-es lámpatesteket 5x sorolhatod. A csomagolásban az ehhez szükséges kellékeket megtalálod. (rögzített csatlakozó, rugalmas összekötő kábel, csavar, ragasztószalag, végelzáró,1,5 méteres csatlakozó egység.) A színes RGB Linear LED változatához távszabályzót is mellékelnek a hozzá való elemmel (CR2025).

Ledvance Cabinet LED Slim

A Ledvance Cabinet LED panelek fehér színűek, anyaguk polikarbonát/fém. Kialakításuk vékony, elegáns, letisztult formavilág, melyek egyenletes homogén fényt biztosítanak, nem kápráztatnak. Könnyedén felszerelheted csavarok és ragasztószalag segítségével. Működésük egyszerű, rövid kézmozgással be - és bekapcsolhatod, ill. ha 1 másodpercnél tovább tartod alatta kezed, a fény halványodik, tompul. Rendeltetése polc - és szekrényvilágítás, kontúr/dekorációs világítás. A külső hálózati adapter (kábel hossza) 1,5 méter.

Megnézem a Ledvance Cabinet LED lámpatesteket

 

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket