Belépés
Termékek
Születésnapi árak! Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance LED lakásvilágítás

 

Miért éredemes neked is a LEDVANCE LED lakásvilágítási terméket választanod? Azért, mert széleskörűen használhatók, ráadásul praktikus új funkciókat is kínálnak. Többek között elérhetők mozgásérzékelős, napelemes, hangolható fehér – és színes, modern technikai világítások, letisztult formavilággal, igényes kivitelezéssel. A prémium minőségben gyártott fali – és mennyezeti lámpatestek, funkcionális lámpatestek és spotlámpák kiválóan illeszkednek számos stílushoz. A LEDVANCE termékek között beltéri és kültéri alkalmazásra is megtalálhatók a stílusos, prémium minőségű lámpa családok. Mindegyikre igaz, hogy hatékonyak, könnyen felszerelhetőek, funkcionális és díszítő célokra egyaránt alkalmasak.

A LEDVANCE világelső az innovatív világítási termékek tervezésében és gyártásában. A 21. század lámpái ötvözik a hagyományos megvilágítást a modern, jövőképes világítási technológiákkal. Kiváló minőségű lámpákat, lámpatesteket és intelligens otthoni világítást kínálnak az Osram több mint száz éves világítástechnikai tapasztalatával.

 

 

 

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket