Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance LED lakásvilágítás

 

Miért éredemes neked is a LEDVANCE LED lakásvilágítási terméket választanod? Azért, mert széleskörűen használhatók, ráadásul praktikus új funkciókat is kínálnak. Többek között elérhetők mozgásérzékelős, napelemes, hangolható fehér – és színes, modern technikai világítások, letisztult formavilággal, igényes kivitelezéssel. A prémium minőségben gyártott fali – és mennyezeti lámpatestek, funkcionális lámpatestek és spotlámpák kiválóan illeszkednek számos stílushoz. A LEDVANCE termékek között beltéri és kültéri alkalmazásra is megtalálhatók a stílusos, prémium minőségű lámpa családok. Mindegyikre igaz, hogy hatékonyak, könnyen felszerelhetőek, funkcionális és díszítő célokra egyaránt alkalmasak.

A LEDVANCE világelső az innovatív világítási termékek tervezésében és gyártásában. A 21. század lámpái ötvözik a hagyományos megvilágítást a modern, jövőképes világítási technológiákkal. Kiváló minőségű lámpákat, lámpatesteket és intelligens otthoni világítást kínálnak az Osram több mint száz éves világítástechnikai tapasztalatával.

 

 

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket