Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance fali/mennyezeti LED spot

 

Ledvance GU10 LED spot fali - és mennyezeti lámpák kiemelő, kiegészítő irányított fényei energiatakarékosak, széleskörű funkcionális és dekorációs világítást nyújtanak a modern otthon kedvelőinek. A GU10-es LED megoldásnak köszönhetően cserélheted benne a fényforrásokat, melyekhez itt találsz inspirációt. Kialakításuk egy - vagy többkaros, melyek csuklópontjai forgathatóak, így oda irányítod fényeid, ahol csak szükség van rájuk.

Ledvance LED Spot G9 - es fali - és mennyezeti lámpák kialakítása az irányított megvilágítás tökéletes megtestesítői, akár az egy - vagy több karos társait említjük. Csuklópontjuk szintúgy irányítható, forgatható, burájuk fehér opálos üvegből készült, melyek G9-es foglalatot ölelnek át. A Ledvance fali - és mennyezeti LED spot lámpák kiváló kiegészítő fényt biztosítanak lépcsőházakban, tetőtereken, folyosókon és konyhákban egyaránt. Hangulat és funkcionális világításként alkalmazhatóak hálószobába, gyerekszobába valamint fali képek és egyéb dekorációk megvilágítására.

Ledvance Downlight billenő süllyesztett spot lámpa 3-as szettben kínálja magát GU10-es LED fényforrásokkal. Álmennyezetbe és bútorlapba süllyeszthetőek, lefelé irányuló fényei kiegészítő világításként alkalmazhatóak. A spot lámpákat a gyártó mindhárom esetben fényforrással csomagolja, illetve a doboz tartalmazza a felszereléshez és működéshez szükséges alkatrészeket is.

Elérhetőség
Ár
4 760 Ft - 43 370 Ft
Márka
1
25
Fényáram (lumen)  
3
11
4
6
2
Fényszín  
2
24
Teljesítmény (watt)  
3
8
6
7
2
Színhőmérséklet (kelvin)
2
24
Szabályozható  
23
2
Foglalat  
1
1
24
Foglalatok száma
1 foglalat - 3 foglalat
Anyag
3
1
1
Szín
1
2
8
4
11
1
Védettség  
10
16
Hosszúság méret
102 mm - 575 mm
Szélesség méret
50 mm - 300 mm
Magasság méret
50 mm - 230 mm
Termék szűrő
26 ajánlat

Mennyezeti spot lámpa, fényforrás nélkül (Tuba)
%%%
TOP ÁRNeked
3 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 4 761 Ft
Ledvance LED Wall Light fali/mennyezeti spot lámpa IP44
%%%
TOP ÁRNeked
  Ledvance Smart+ WIFI okos fürdőszobai LED lámpa falra, hideg/melegfehér, 18 W (Orbis Wall Elypse)
%%%
TOP ÁRNeked
  Ledvance Smart+ WIFI okos fürdőszobai LED lámpa falra, hideg/melegfehér, 7 W (Orbis Wall Elypse)
%%%
TOP ÁRNeked
  Ledvance LED spotlámpa fényforrással, három karos, 3x1,9 W, melegfehér
%%%
TOP ÁRNeked
 

 

Ismerd meg a Ledvance új LED-es hatékony és sokoldalú lámpáit. Funkcionális –és mobil fények, fali-és mennyezeti süllyeszthető LED panelek, LED spot és kültéri napelemes lámpák nagy választéka modern köntösben szakértő eladóktól a Lumeneten.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket