Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance LED Office Line

 

Ledvance LED Office Line mennyezeti - és fali lámpáit a funkcionalitás és minimalista igények alkották. Optimális felhasználásuk beltéri, irodák, folyosók, műhelyek vagy konyhák megvilágítását biztosítják. Három különböző sziluettel és eltérő hosszúsággal kínálják magukat, így egy légtéren belül is több Ledvance LED Office Line lámpát alkalmazhatsz anélkül, hogy meglévő enteriőröd további kialakításában tévedésbe esnél. Fényszínük 4000 Kelvin, azaz semleges fehér, mely kitűnő partner lesz hétköznapi teendőidhez. A LED lámpák váza alumínium, melyek fehér, ill. ekrü fehér színezést kaptak. Burájuk eltérő, három design közül tudsz választani: - sik lapos fehér plexi, mely homogén fényt biztosít, - domború, áttetsző polikarbonát, - domború, krómozott műanyag lamella rácsozás (más néven gerinc), melyek között tapintható a fénycső. Fényerejük 2000 - 4800 lumenig terjed, a  Ledvance LED Office Line Dim - és Grid Dim típusok 3 fokozatban dimmelhetőek, ami még inkább energiatakarékosságukat segíti elő. A rövidebb lámpatesteket falra is szerelheted, a hosszabb típusoknál lehetőséged van függesztésre is. Minden szereléshez - és működéshez szükséges alkatrészt megtalálsz a csomagolásban, ábra rajzokkal és leírással.

 

Elérhetőség
Ár
14 980 Ft - 31 650 Ft
Fényáram (lumen)  
3
1
Teljesítmény (watt)  
3
1
Szabályozható  
2
2
Anyag
4
1
Hosszúság méret
595 mm - 1 215 mm
Szélesség méret
130 mm - 134 mm
Magasság méret
25 mm - 46 mm
Termék szűrő
4 ajánlat

 

Ledvance LED Office LINE egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a Ledvance LED fali-mennyezeti Spot lámpákat is, (melyek kiegészítő fényei lehetnek az Ledvance LED Office Line-nak) vagy kattints a Ledvance lakásvilágítás márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket