Belépés
Termékek
Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Ledvance éjszakai LED lámpa

 

A Ledvance multi funkciós éjjeli fények igazi segítő társak otthonodban!

Az éjszakai irányfényként funkcionáló éjjeli fények mozgásérzékelővel és fényérzékelővel ellátott praktikus termékek. A beépített érzékelőnek köszönhetően kizárólag alacsony fényviszonyok között és mozgás érzékelve kapcsol be. Felszerelése tetszőleges és gyors, bármelyik lehetőséget is választod (csavar, ragasztó, mágnes). Mindegyik termék csomagolásának része az elemek, a csavarok és a kétoldalú ragasztó.

 

A NIGHTLUX Hall többfunkciós fény, pontosan akkor és ott világít ahol szükséges. A rugalmas és praktikus LED-es fényforrás elemmel működik és kültéri használatra is alkalmas - ezért üdvözlő fényként, sétáló vagy garázsvilágításként is használható.

A matt diffúzor optimálisan elosztja a hűvös fehér fényt, és biztosítja az egyenletes megvilágítást. Villámsebességgel felszerelhető ragasztószalaggal vagy egyszerű csavarokkal. A többfunkciós lámpa elemmel működik, így mindig készen áll a használatra.

 

A termék jellemzői:

 -Anyaga: polikarbonát, fehér / ezüst

-Diffúzor: Matt polikarbonát

-Kültéri (IP54)

-Integrált fény- és mozgásérzékelő

-A fényszabályozó egyedileg állítható

-Az automatikus vagy be / ki mód szabadon választható a kapcsolón keresztül

-Gyorsan és egyszerű felszerelhető szinte bármilyen felületre (ragasztószalaggal vagy csavarokka)

-Sokoldalú felhasználások: éjszakai jelzőfény és üdvözlő fény

-Szállítás elemekkel együtt (3x1,5 V LR03 (AAA))

-Gazdaságos működés az alacsony fogyasztás miatt

Ledvance Nightlux Hall

 

Mindig kéznél!

Az elemmel működtetett NIGHTLUX Torch multifunkciós lámpatestet praktikus fali konzollal rögzítheted a falra. A NIGHTLUX „fáklya” mobilitást biztosít, IP 54-es védelmének köszönhetően szabadtéri területeken (kert, kemping stb.) is használhatod. A multi-funkciós lámpa alkalmas éjszakai fényként, üdvözlő fényként vagy akár zseblámpának is. A mozgásérzékelő figyelembe veszi mind az energiatakarékossági, mind a biztonsági szempontokat. A NIGHTLUX LED lámpatest fehér vagy ezüstszínű házban kapható.

 A lámpatest polikarbonátból készült, melynek védelmi besorolása IP54. Bármilyen felületre felszerelheted mobil fényedet, kétoldalú ragasztószalaggal vagy csavarokkal (melyet a csomag tartalmaz), akár kültéri használatra is. A henger alakú lámpatestet bárhová magaddal viheted, majd használat után csak a fali konzolba helyezed – így nem kell keresgélned legközelebb. Kapcsolási funkciói: off/ on/ és automatikus. Kikapcsolás után a termék még 20 másodpercig világít. Három darab elemmel működik, mely a csomag része. (3x1,5 V LR03 (AAA)

Ledvance Nightlux Torch

 

 

Ledvance Nightlux Torch

 

 

Ledvance Nightlux Stair

 

 

Ledvance Lunetta Advance

 

 

Ledvance Spylux

 

Ismerd meg a Ledvance új LED-es hatékony és sokoldalú lámpáit. Funkcionális –és mobil fények, fali-és mennyezeti süllyeszthető LED panelek, LED spot és kültéri napelemes lámpák nagy választéka modern köntösben szakértő eladóktól a Lumeneten.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal