Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance Planon LED panel

 

A Ledvance Planon Plus, felületre szerelhető LED sorozat fejlett építőpaneljei egyenletes és hangulatos világítást kölcsönöznek a belső tereknek. Polírozott polikarbonátos diffúzor lapos kialakítása – nagyon lapos! A lámpatestek felszerelése gyerekjáték az előszerelt dobozban található készletnek köszönhetően.

A PLANON PLUS felületre szerelhető panelek hat különböző méretben kaphatók minden egyes lakótér méretéhez. A 60x60 cm-es és a 30x120 cm-es változat a távoli CCT verzióban is kapható, amely a mellékelt távirányítóval vezérelhető. A modern és elegáns design homogén fényt biztosít. A diffúzor matt polikarbonátból készült, melynek váza fehér színű. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető a csomagolásba található csavarokkal és szerelő készlettel. Azonnali teljes világítást nyújt, nincs bemelegedési idő az integrált és energiatakarékos LED- modulnak köszönhetően. A LED- panel nagyon alacsony beépítési magassága 1 cm.

Ledvance Planon Plus

Ha energiahatékony megoldást keresel és előnyben részesíted a letisztult, modern formákat akkor a Ledvance Planon Frameless LED felületre szerelhető, keret nélküli lámpatestek / panelek a legoptimálisabb választás számodra. Kompromisszummentes, minimál megoldást kínál, hiszen a különböző méretű négyzetek és téglalapok falra -és mennyezetre is szerelhetőek, egymás mellé illeszthetőek, valamint lehetőséget adnak arra, hogy adott tevékenységedhez a megfelelő színhőmérsékletet beállítsd.

Ledvance Planon Frameless

A Ledvance Planon Round LED panelek kivételesek, sokoldalúak és modernek minden szempontból. Akár épp irodádban hozol ésszerű döntéseket „hűvös fényben” vagy otthon a kanapén pihensz a „meleg esti fényben”, nem fogsz csalódni a Planon felületre szerelhető kör alakú panelekben, hiszen a döntés mindig a Tied. Kiválaszthatod kedvedre a színhőmérsékletet, kombinálhatod a különböző méretű paneleket egy légtéren belül, (falon és mennyezeten egyaránt) így nem csak alap, de kiegészítő és hangulat fényként is funkcionálnak.

Ledvance Planon Round

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket