Belépés
Termékek
Akció Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Ledvance Planon LED panel

 

A Ledvance Planon Plus, felületre szerelhető LED sorozat fejlett építőpaneljei egyenletes és hangulatos világítást kölcsönöznek a belső tereknek. Polírozott polikarbonátos diffúzor lapos kialakítása – nagyon lapos! A lámpatestek felszerelése gyerekjáték az előszerelt dobozban található készletnek köszönhetően.

A PLANON PLUS felületre szerelhető panelek hat különböző méretben kaphatók minden egyes lakótér méretéhez. A 60x60 cm-es és a 30x120 cm-es változat a távoli CCT verzióban is kapható, amely a mellékelt távirányítóval vezérelhető. A modern és elegáns design homogén fényt biztosít. A diffúzor matt polikarbonátból készült, melynek váza fehér színű. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető a csomagolásba található csavarokkal és szerelő készlettel. Azonnali teljes világítást nyújt, nincs bemelegedési idő az integrált és energiatakarékos LED- modulnak köszönhetően. A LED- panel nagyon alacsony beépítési magassága 1 cm.

Ledvance Planon Plus

Ha energiahatékony megoldást keresel és előnyben részesíted a letisztult, modern formákat akkor a Ledvance Planon Frameless LED felületre szerelhető, keret nélküli lámpatestek / panelek a legoptimálisabb választás számodra. Kompromisszummentes, minimál megoldást kínál, hiszen a különböző méretű négyzetek és téglalapok falra -és mennyezetre is szerelhetőek, egymás mellé illeszthetőek, valamint lehetőséget adnak arra, hogy adott tevékenységedhez a megfelelő színhőmérsékletet beállítsd.

Ledvance Planon Frameless

A Ledvance Planon Round LED panelek kivételesek, sokoldalúak és modernek minden szempontból. Akár épp irodádban hozol ésszerű döntéseket „hűvös fényben” vagy otthon a kanapén pihensz a „meleg esti fényben”, nem fogsz csalódni a Planon felületre szerelhető kör alakú panelekben, hiszen a döntés mindig a Tied. Kiválaszthatod kedvedre a színhőmérsékletet, kombinálhatod a különböző méretű paneleket egy légtéren belül, (falon és mennyezeten egyaránt) így nem csak alap, de kiegészítő és hangulat fényként is funkcionálnak.

Ledvance Planon Round

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal