Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance Planon Frameless LED panel, felületre szerelhető

 

Ledvance Planon Frameless felületre szerelhető LED paneljei a modern otthonok tökéletes és változatos világítását biztosítják. Sziluettjük szögletes és lapos, vázuk alumínium, anyaguk PMMA, azaz plexi, melyek homogén világítást biztosítanak. A fejlett LED technológia további bizonyítéka, hogy a gyártó 3 év garanciát vállal minden Frameless LED modulra. A Ledvance Planon Frameless CCT panelek távszabályzóval működtethetőek, melyek színhőmérséklete 3000 -4000 Kelvin között szabályozhatóak. A Ledvance Frameless RGB+CCT lámpatestek fényszíne - és hőmérséklete is szabályozható, melyek távirányító segítségével varázsolnak kellemes hangulatot otthonodban. A lámpatestek mérete és formája eltérő, szerelhetőek mennyezetre és falra is egyaránt, dekorációs elemként tökéletesen megállják helyüket. A CCT és az RGB+CCT Osram LED lámpatestek az utolsó beállítást jegyzik meg, akár kapcsolót, akár távszabályzót használtál utoljára. A választott lámpád figyelembe vételével, a csomagolás tartalmazza a felszereléshez és működtetéshez szükséges kellékeket/ távirányítót.

 

Elérhetőség
Ár
15 660 Ft - 58 570 Ft
Fényáram (lumen)  
1
6
6
6
Fényszín  
3
11
5
Teljesítmény (watt)  
2
9
8
Színhőmérséklet (kelvin)
3
11
5
Szabályozható  
16
3
Szín
19
3
Hosszúság méret
300 mm - 1 200 mm
Átmérő méret
300 mm - 450 mm
Szélesség méret
100 mm - 600 mm
Magasság méret
65 mm - 69 mm
Termék szűrő
19 ajánlat
Ledvance Smart+ WIFI Planon Frameless felületre szerelhető LED panel
%%%
TOP ÁRNeked
Ledvance Planon Frameless felületre szerelhető LED panel
%%%
TOP ÁRNeked
1 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 35 196 Ft

 

Az Ledvance Planon Frameless egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. nézd meg a többi Ledvance Planon LED panelt is, vagy kattints az Ledvance lakásvilágítás márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket