Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Kia Ceed Kombi (2018-) autó izzó

A Kia Ceed Kombi harmadik generációja, amely 2018-tól napjainkig gyártásban van, új szintre emelte a kompakt kombi autók kategóriáját. Ez az időszak a Kia számára az innováció, a minőség és a megbízhatóság további növelését jelentette, miközben a Ceed Kombi egyre nagyobb népszerűségre tett szert a családok és a praktikus autók kedvelői körében.

A harmadik generációs Kia Ceed Kombi dizájnja modern és sportos vonalakat kapott, amelyek azonnal felkeltették a vásárlók figyelmét. Az autó elegáns és letisztult megjelenése különösen vonzóvá teszi a városi közlekedéshez és hosszabb utakhoz egyaránt. Az újratervezett hűtőrács, az élesebb vonalak és a szélesebb karosszéria mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Ceed Kombi kiemelkedjen a kompakt kombik mezőnyéből. A tágas belső tér és a kiváló minőségű anyagok használata pedig kényelmes és prémium érzetet biztosítanak az utasok számára.

A motorkínálatban a harmadik generációs Kia Ceed Kombi többféle opciót kínál, hogy a vezetők megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb teljesítményt. Az alapmodellek egy 1.0 literes és egy 1.4 literes turbófeltöltős benzinmotorral vannak felszerelve, amelyek megfelelő erőt és üzemanyag-hatékonyságot biztosítanak a mindennapi használathoz. Emellett elérhető egy 1.6 literes dízelmotor is, amely nagyobb nyomatékot és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást kínál, ideális választást jelentve hosszabb utakhoz és nagyobb terhek szállításához. Ezek a motorok mind kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak, kielégítve a különböző vezetési igényeket.

A Kia Ceed Kombi különös figyelmet fordít a biztonságra és a kényelmi funkciókra is. Az autóban alapfelszereltségként szerepelnek a légzsákok, az ABS fékrendszer, az elektronikus stabilitáskontroll és a sávelhagyás figyelmeztetés, amelyek növelik a vezető és az utasok biztonságát. Az ergonomikus ülések, a tágas lábtér és a minőségi anyagok használata mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az utazás mindenki számára kényelmes és élvezetes legyen. Az autóban található klímaberendezés, az elektromos ablakok, a központi zár és a modern infotainment rendszer pedig a mindennapi kényelmet szolgálták, megkönnyítve a vezető és az utasok életét.

A belső tér kialakítása során a Kia mérnökei a funkcionalitást és a rugalmasságot tartották szem előtt. Az ülések könnyen variálhatók és hajtogathatók, így a csomagtér kapacitása is rugalmasan alakítható, igazodva az aktuális igényekhez. A harmadik generációs Ceed Kombi nagy előnye volt, hogy az autó belső tere jól kihasználható és praktikus volt, bármilyen élethelyzetben is szükséges. A tágas belső tér és a sok tárolóhely lehetővé teszi, hogy az autó minden utazásra alkalmas legyen, legyen szó városi közlekedésről vagy hosszabb kirándulásokról.

A Kia Ceed Kombi tehát egy olyan jármű, amely a modern családok és a praktikus autók kedvelői számára ideális választás. Az autó kiváló ár-érték arányt, megbízhatóságot és stílust kínál, miközben nem köt kompromisszumot a teljesítmény vagy a kényelem terén. A harmadik generációs Ceed Kombi megjelenésével a Kia bebizonyította, hogy képes olyan autókat gyártani, amelyek nemcsak megbízhatóak és gazdaságosak, hanem stílusosak és kényelmesek is, megfelelve a modern vásárlók elvárásainak.

A Lumenet kínálatában számos világítástechnikai megoldás található, amelyek tökéletesen illeszkednek a harmadik generációs Kia Ceed Kombihoz. A megfelelő fényforrások kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a színhőmérsékletet és a színvisszaadási indexet (CRI), hogy az autód megvilágítása minden körülmény között optimális legyen, biztosítva a vezetési élményt és a biztonságot.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket