Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Barnstaple

 

Az Eglo Barnstaple Indusztriális stílusban tervezett lámpacsalád elemei, otthonod bármely légterét tökéletes és stílusos világítással teszi egyedivé. A lámpatestek anyaga acélból készült (Shabby Chic technológiával), melyeket a fából készült konzolok - és tartóelemek ellensúlyoznak. "Alumíniumedény" formájuk üzemi hangulatot idéz, mégis jól illeszkednek Vintage otthonod többi dekorációs és funkcionális elemeihez. Függesztett lámpáit magas - míg spot lámpáit alacsonyabb belmagasságú légterekhez ajánljuk. Az egy-és többkaros spot lámpák kialakításuk révén mozgathatóak, forgathatóak, így oda irányítod fényeid, ahová csak szeretnéd. A burák E27-es foglalatot ölelnek át, a lámpa stílusához illő energiatakarékos LED fényforrásokat ITT tudod Barnstaple lámpáidhoz megvásárolni.

 

Elérhetőség
Ár
15 490 Ft - 72 990 Ft
Kapcsoló
1
1
Foglalatok száma
1 foglalat - 6 foglalat
Anyag
13
12
Szín
5
1
8
8
Hosszúság méret
160 mm - 750 mm
Átmérő méret
175 mm - 270 mm
Szélesség méret
90 mm - 450 mm
Magasság méret
400 mm - 1 580 mm
Termék szűrő
13 ajánlat
Eglo 49732 Barnstaple függesztett lámpa
%%%
TOP ÁRNeked

 

Az Eglo Barnstaple egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket