Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Dacia Logan MCV (2007-2013) autó izzó

A Dacia Logan MCV (2007-2013) egy népszerű és praktikus autó, amely a családok és a nagyobb tárgyakat szállítók számára is ideális választás. A megfelelő világítás rendkívül fontos a biztonságos közlekedéshez, ezért érdemes alaposan megismerni az autó által használt fényforrásokat és azok cseréjének módját.

A Dacia Logan MCV (2007-2013) első fényszórói halogén izzókat használnak, amelyek egyszerre megbízhatóak és könnyen cserélhetők. A legtöbb modellben H4 típusú halogén izzókat találsz, amelyek a tompított és a távolsági fényszórókban egyaránt használatosak. Az H4 izzók 60/55 wattos teljesítménnyel működnek, és erős, fehér fényt biztosítanak, ami kiváló láthatóságot nyújt éjszaka és rossz időjárási körülmények között. Az izzók cseréje egyszerű folyamat, amelyet akár otthon is elvégezhetsz, ha követed az autó kézikönyvében található utasításokat.

A helyzetjelző lámpák és az irányjelzők szintén halogén izzókat használnak. A helyzetjelző lámpákhoz T10 vagy W5W típusú izzókat alkalmaznak, amelyek kis méretük ellenére erős fényt adnak, biztosítva a jármű láthatóságát. Az irányjelzők PY21W típusú izzókkal működnek, amelyek narancssárga fényt bocsátanak ki, jelezve a többi közlekedőnek a kanyarodási szándékot.

A ködlámpák fontos szerepet játszanak a rossz látási viszonyok közötti vezetésben. A Dacia Logan MCV ködlámpái H11 típusú halogén izzókat használnak, amelyek széles sugárban világítják meg az utat, növelve ezzel a biztonságot ködös időben vagy éjszaka. Ezek az izzók könnyen cserélhetők, és fontos, hogy mindig tartsd őket jó állapotban, hogy szükség esetén megfelelő fényt biztosítsanak.

A hátsó lámpák esetében a Dacia Logan MCV különböző típusú izzókat használ a különböző funkciókhoz. A féklámpák P21W típusú izzókkal működnek, amelyek erős piros fényt bocsátanak ki, jelezve a többi járművezetőnek, hogy lassítasz vagy megállsz. A hátsó helyzetjelző lámpák R5W vagy W5W típusú izzókat használnak, amelyek biztosítják, hogy az autód hátulja jól látható legyen éjszaka vagy rossz időjárási körülmények között. Az irányjelzők és a tolatólámpák P21W vagy PY21W típusú izzókkal működnek, amelyek narancssárga vagy fehér fényt bocsátanak ki, jelezve a jármű irányváltoztatási szándékát vagy tolatását.

A belső világítás is fontos szerepet játszik az autó kényelmében és funkcionalitásában. A Dacia Logan MCV belső világítása általában halogén izzókkal működik, de néhány esetben LED izzókra is cserélhetők, amelyek hosszabb élettartamot és alacsonyabb energiafogyasztást biztosítanak. Az olvasólámpák, a lábtérvilágítás és a csomagtérvilágítás mind olyan területek, ahol a megfelelő fény biztosítása elengedhetetlen.

Az izzók cseréje egyszerű folyamat lehet, de fontos, hogy mindig az autód kézikönyvében található utasításokat kövesd, hogy biztosan a megfelelő típusú izzót válaszd. A megfelelő fényforrások kiválasztása és karbantartása kulcsfontosságú a Dacia Logan MCV optimális működéséhez. A Lumenet kínálatában biztosan megtalálod a legideálisabb fényforrásokat az autódhoz, legyen szó halogén vagy LED technológiáról. Fontos, hogy figyelembe vedd az autó specifikációit és a saját igényeidet, hogy a megfelelő világítási megoldást válaszd, amely hosszú távon is megbízhatóan működik majd. Az autó világításának rendszeres ellenőrzése és karbantartása segít abban, hogy mindig biztonságosan és magabiztosan közlekedhess az utakon.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket