Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Citroen Evasion autó izzó

A Citroen Evasion, amely 1994 és 2002 között készült, egy praktikus és tágas egyterű autó, amelyet a Peugeot, Fiat és Lancia modellekkel közösen fejlesztettek. Az autó nagy családok és sokat utazó sofőrök számára ideális választás volt, köszönhetően a kényelmes belső térnek és a sokoldalúságnak. Az Evasion világítástechnikai megoldásai szintén fontos szerepet játszanak a biztonságos és kényelmes közlekedésben. Ebben a leírásban részletesen megismerheted a Citroen Evasion világítási rendszerét és a hozzá illő fényforrásokat.

Az első fényszórók a Citroen Evasionban halogén technológiával készültek. A leggyakrabban használt izzótípusok a H1 és a H7, amelyek erős és stabil fényt biztosítanak. A H1 izzók elsősorban a távfényekhez (reflektorokhoz) használatosak, míg a H7 izzók a tompított fényszórókhoz. Ezek az izzók megbízhatóak, könnyen cserélhetők, és széles körben elérhetők, így a karbantartásuk egyszerű és gazdaságos.

A hátsó lámpák szintén halogén izzókat használnak. Az irányjelzők, féklámpák, helyzetjelzők és ködlámpák mind-mind halogén izzókkal működnek, amelyek megfelelő láthatóságot biztosítanak a többi közlekedő számára. A hátsó lámpákban leggyakrabban használt izzók a P21W és az R5W típusúak, amelyek megbízható és erős fényt nyújtanak. A ködlámpák, amelyek különösen fontosak rossz látási viszonyok között, erős és koncentrált fényt biztosítanak, hogy jobban láthatóvá tegyék az autót a ködben vagy esőben.

A belső világítás is fontos szerepet játszik a Citroen Evasion kényelmében. Az olvasólámpák, a kesztyűtartó világítása és a lábtér megvilágítása általában kisebb halogén izzókat használnak. Ezek az izzók segítenek a vezetőnek és az utasoknak éjszaka vagy rossz látási viszonyok között is kényelmesen és biztonságosan használni az autót. A modern LED izzók is elérhetők ezekhez az alkalmazásokhoz, amelyek energiatakarékosabbak és hosszabb élettartamúak, valamint egyenletesebb és természetesebb fényt biztosítanak.

A fényforrások kiválasztásakor fontos figyelembe venni a színhőmérsékletet és a fényerőt. A hidegebb, fehér fényű izzók jobb látási viszonyokat biztosítanak, különösen éjszaka, míg a melegebb, sárgás fényű izzók barátságosabb és kevésbé fárasztó fényt adnak. A LED izzók esetében a magas színvisszaadási index (CRI) különösen fontos, mivel ez biztosítja, hogy a színek természetesebbek és élénkebbek legyenek, ami különösen fontos a belső világításnál.

A Lumenet kínálatában megtalálhatók a Citroen Evasion modelljeihez legmegfelelőbb fényforrások, legyen szó első fényszórókról, hátsó lámpákról vagy belső világításról. Vásárlás előtt érdemes alaposan megvizsgálni az autó izzó foglalat típusát és a kívánt fényerőt, hogy a választott fényforrás hosszú távon is megfeleljen az igényeidnek. Az optimális világítás nemcsak a biztonságot növeli, hanem az autó megjelenését és vezetési élményét is javítja, így a Citroen Evasion minden utazás során maximális komfortot és biztonságot nyújt.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket