Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW i8 autó izzó

A BMW i8 egy különleges és forradalmi jármű, amely a plug-in hibrid technológia és a sportautó teljesítmény tökéletes kombinációját nyújtja. Az autó megjelenése, teljesítménye és innovatív megoldásai mind a jövő közlekedését vetítik előre. Az i8-ban alkalmazott világítástechnológia szintén kiemelkedő, hiszen a fejlett LED és lézerfény rendszerek biztosítják a kiváló látási viszonyokat és az egyedülálló megjelenést.

A BMW i8 fényszóróinak fejlett LED technológiája kimagasló fényerőt és hatékonyságot biztosít. A LED-es világítási rendszerek számos előnnyel rendelkeznek, mint például az alacsony energiafogyasztás, a hosszú élettartam és a gyors felkapcsolási idő. Ezek a tulajdonságok különösen fontosak egy hibrid sportautó esetében, ahol a hatékonyság és a teljesítmény egyaránt kiemelt szerepet kap.

Az i8 fényszórói nem csupán a modern LED technológiát alkalmazzák, hanem a BMW által fejlesztett lézerfény technológiát is. A lézerfényes fényszórók még nagyobb hatótávolságot és fényerőt kínálnak, mint a hagyományos LED-es megoldások. Ez a technológia akár 600 méteres látótávolságot is biztosít, ami jelentősen növeli a biztonságot éjszakai vezetés során. A lézerfények kék lézersugarakat bocsátanak ki, amelyeket egy foszfor átalakít fehér fényre, így rendkívül erős és tiszta világítást eredményezve.

A BMW i8 hátsó lámpái szintén LED technológiával működnek, amelyek nemcsak energiatakarékosak, hanem egyedülálló megjelenést is kölcsönöznek az autónak. A hátsó lámpák jellegzetes dizájnja és a LED-ek gyors felkapcsolási ideje növeli az autó láthatóságát és ezáltal a közlekedés biztonságát.

Az i8 belső világítása is külön figyelmet érdemel. Az utastérben alkalmazott LED fényforrások kellemes, hangulatos fényt biztosítanak, amely hozzájárul a prémium érzethez és a vezetési élményhez. A belső világítás különféle színbeállításai lehetővé teszik, hogy a vezető és az utasok saját ízlésük szerint alakítsák ki az autó belső atmoszféráját.

A BMW i8 világítási rendszerének karbantartása és cseréje nem bonyolult feladat, azonban fontos, hogy a megfelelő minőségű fényforrásokat használjuk. A LED és lézerfény technológiák esetében a hosszú élettartam jellemző, de ha mégis szükségessé válik a csere, érdemes a legmagasabb minőségű alkatrészeket választani.

A Lumenet kínálatában biztosan megtalálod az i8-hoz megfelelő LED és lézerfényes fényforrásokat, amelyek hosszú élettartamot és kiváló fényerőt biztosítanak. Az autó világításának karbantartása nem csupán a biztonság szempontjából fontos, hanem az autó esztétikai megjelenése és a vezetési élmény szempontjából is meghatározó.

Amikor a BMW i8 világítási rendszeréhez keresel fényforrásokat, fontos figyelembe venni az autó specifikus igényeit és a fényforrások technológiai jellemzőit. A megfelelő választással biztosíthatod, hogy az autód mindig a legjobb fényviszonyokat nyújtsa, miközben megőrzi a prémium minőséget és a modern megjelenést. A Lumenet szakértői segítenek kiválasztani az ideális fényforrást, amely hosszú távon is megbízható és hatékony megoldást nyújt.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket